I did it, and I did it good!

Hur sammanfattar man den gångna veckan lite kort.. typ såhär. Vart ganska hektiskt, måndag-tisdag hade vi snabb repetition i skolan och kvällarna pluggade man på egen hand. Kände mig dock ganska lugn och förberedd inför slutprovet och trots viss ängslan direkt efter så var det aldrig nån fara. Slutprovet var i tre delar och fick VG på alla. Är stolt över att jag genomfört detta så bra från första dagen och ända in i mål.. att jag orkat hålla uppe pluggandet hela vägen utan några direkta svackor. Jag har verkligen ansträngt mig denna gång, därför känns det extra bra att det gick så bra. Examensfesten ägde rum på torsdagskvällen med middag och utdelning av examensbevis. Rätt sleten på fredagen men det var det värt... inte varje dag man firar sånt där.

Ska ner till Malmö på tisdag-torsdag.. få lite prylar inför jobbandet + träffa kontorsfolket.

Arbetet med singeln är dessutom snart igång.. kan nog bli riktigt nice det där.

Nedan lite blandade bilder från veckan:


Kvällen före provet.. slutplugg i inspirerande miljö.


Laddad inför provet... nästan först på plats.


Fröken Håkan ringde och meddelade att jag klarat provet, då blev man såhär glad...


Anders försöker prata skånska, Eva fejkskrattar och Maggie låtsas som ingenting + min Guinness glänser i förgrunden...


Tomas satt och var avis med sin Ramlösa...


Väl hemma hade Maria fixat tårta... sött!

The final test..

Man väntar och väntar och väntar på den där dagen.. och plötsligt är det i morgon.

Big city boy..

Har vart en hård arbetsvecka.. jobbat 18-05 mån-lör. Kom hem igår mitt på dagen efter att ha släpat min tunga väska som en snöplog från tunnelbanan hem. Snöplogning inget för Stockholmare eller!? Nåväl, kom fram till slut iaf något trött och lite sur.. blir dessvärre en kortis hemma, ska åka ner till Mjölby redan ikväll. Skriver slutprovet på onsdag, sen är jag helt klar med allt. Ska bli grymt skönt när det är gjort! Lite stolt över mig själv till och med.. tar ut segern lite i förskott nu men vore ju fan om jag inte skulle klara det sista när allt annat gått så bra.. Det trista med kommande vecka blir att jag får sitta i en helt tom lägenhet med endast en madrass på golvet, jag kan redan nu känna hur uttråkad jag kommer bli. Får väl hänga hos Maggie, hon har ju iaf lite möbler kvar..

Idag grattulerar vi även min kära vän och kusin Ia som fyller ståtliga 29 år. Om två månader är det min tur. Fy fan.

Tick tock..

10 dagar kvar..

Shoot me back to the schoolyard..

Har vart full rulle senaste dagarna.. åkte mot Sthlm i onsdags. Torsdagen spenderades på Ikea där jag och frugan spanade på inredning till nya lyan. En riktigt nice dubbelsäng + en tv-möbel inhandlades. Hela fredagen höll vi på och bar grejer, Maria hade mycket jox men till slut var allt på plats iaf. Flytta är jobbigt, och nästa vecka är det mina saker som ska flyttas dit.. dock håller jag på att sälja av det mesta för att det ska bli lite mildare, nån som vill köpa nåt så säg till. Resten av fredagen tillbringade jag med att skruva ihop sängen vi köpte.

På lördagen var vi och spanade möbler på Mio, klart snyggare sortiment än Ikea men således en skvätt dyrare med. Vi beställde iaf en soffa som dessvärre inte kommer förrän veckan efter nyår.. lite drygt men vi får väl stå ut. Lägenheten är i vilket fall kanonfin, kommer bli superbra när allt är på plats. Sitter nu i Mjölis igen, skulle jobba i veckan men har ännu inte fått veta vart jag ska vara så inte mycket att göra mer än vänta in beskedet. Är gärna hemma nån dag till, har åkt på en förkyldning dessutom.. jag som bara trodde jag var bakis efter rödvinet.

15 dagar kvar till slutprovet, sen är man färdig. Oh Yeah!

This was supposed to be the future..

So where is my jetpack?
..where is my robot companion?
..where is my dinner in pill form?
..where is my hydrogen fueled automobile?
..where is my nuclear-powered levitating house?

..where is my cure for this disease?

Working hard or hardly working?

Då var man i Mjölby igen efter en veckas jobbande.. har vart en kul vecka och har fått vara med om lite av varje. Vi körde bla fast i en backe/tunnel natten mot fredag vilket bidrog till att man fick praktisera en del inte allt för vanliga eller önskvärda moment. Backa med tunga godståg i backe och tunnlar där det dessutom är radioskugga är lite småläskigt. Vi kom iaf ner tillslut efter en del jox och tog ny sats och denna gång kom vi upp. Vi blev såklart lite försenade i och med detta och blev därför kvarhållna i Värnamo 1,5 timme. Däckade en timme på hyttgolvet i loket med en regnkappa som kudde.. men jag ska inte klaga, även om man bitvis är helt mosig pga oregelbundna sömntider och långa pass så är det skitkul.

Vi har nu även fått klart med en lägenhet i Sthlm.. en helt nybyggd tvåa i Årsta närmare bestämt. Vi blir de första som bor där.. Jag har personligen inte sett den än men enligt beskrivningen och Marias rapport ska den vara riktigt nice.. Längtar tills vi är på plats där, men innan dess väntar två flyttlass.. kommer bli en kämpig månad. Mitt i allt packande, bärande, jobbande ska man hinna plugga till slutprovet med..


Uddevalla station kl 01:08