I'm that supernova from Mars.............TV

Det här är mitt liv. Det enda liv jag har. Det är jag som väljer vad jag ska göra med det från det här ögonblicket och framåt. Nej, det är inte lätt, och ja, det finns andra människor att ta hänsyn till, men i sista hand är det jag själv som bestämmer över mitt liv. Jag bestämmer själv hur jag ska reagera på saker och ting och på människorna omkring mig. Jag bestämmer själv vad jag ska göra med den information jag tar emot och vilka signaler jag ger ifrån mig. Frihet är att välja. Det betyder att jag kan leva det liv jag väljer att leva och göra de saker jag väljer att göra. Frihet betyder att mina val respekteras och att jag kan göra det mesta möjliga av dem. Jag kan gå till skolan/jobbet, umgås med vilka jag vill, ta en promenad, äta kinderchoklad, åka buss, spela fiol mm.. Frihet handlar om att fatta sina beslut i enlighet med sin egen övertygelse. Jag kan leva det liv jag vill och få den frihet jag förtjänar.. jag kan finna ett inre lugn genom att välja frihetens väg.

Jag är på väg...

Tänkte börja med en glädjande nyhet. Mars TV har fått sin första spelning (!!!) och denna kommer äga rum den 18 majStoran i Göteborg. Sjukt kul och sjukt närvöst. Gäller att omvandla närvösiteten till nåt positivt och gå ut och äga stället.. Snacka om terapi för mig det här.. det ultimata slutprovet att stå där och sjunga för 200-300 pers.. Daily Planet ska spela samma kväll med så ska bli najs att träffa dom, gamla ungdomsidoler ju.. :D nåväl, 3 år sen man var på scen typ och då spelade man covers på en privat fest så rätt stor skillnad nu. Ska ut en runda i morrn (eller senare ikväll).. lyssna på Juvelen och dräpa några öl. Softisch.. Snart dax för besök av mordersenheten med bihang med. Trevligt. Och 13'e är det releasefest för BTS.. kan bli kul och 20'e ska man till Göteborg och röja på synthklubb.. mycket på gång. Får äta snålt så jag har råd med allt. Frid medmänniskor!Är frihet något annat än att leva det liv vi önskar? Nej, inget annat.
~Epiktetos

Breath..

Ett djupt andetag utanför järnaffären, handen på handtaget..
sedan in och köpa en fyrpack varmförzinkad expanderbult utan att staka sig.

I'm all made of music..

Man förväntar sig det allra bästa av sig själv. Man vill se bra ut, må bra och göra bra saker hela tiden. Man vill att allt man gör blir perfekt. Man önskar att alla ska behandla en så som man förtjänar att behandlas, med omtänksamhet och respekt. Man skulle önska att alla resor man gör blir perfekta, att alla vänner är pålitliga och stöttande, och att ingen nånsin glömde bort ens födelsedag. Man räknar med att alla människor omkring en ska vara ärliga, öppna och kärleksfulla. Man räknar med att ens föräldrar ska vara stolta över en och att ens syskon ska älska en obetingat. Att ens eventuella partner ska förstå hur hårt man arbetar. Man förväntar sig att livet ska vara rättvist. Man förväntar sig att den gode belönas och den onde bestraffas. Ja, tänk om världen såg ut så!? Men tyvärr, världen är inte perfekt, och det är ingen annan heller. Inte du, inte jag. Och tack och lov för det! Om man vore perfekt skulle ingen stå ut att vistas i ens sällskap ändå. Så ge upp din omöjliga strävan efter att vara perfekt!

Ja, jag ska.

Börjar bli tajt med projektet nu. Har fått hem filmen och börjat småtesta lite. I princip ska det vara klart till på måndag så blir till att pressa sig i helgen.. men ska nog gå bra detta. Kul med utmaningar! Ska sätta mig en stund snart och plinka, tänkte suttit hela dagen men sen uppstod en fest hos Erik (såklart, så jag ska få chansen att gå vilse igen..) och vem kan tacka nej till några öl? Inte jag iaf. Var nere på Systemet nyss och handlade hem några Heineken.. sweed! Var ganska mycket folk, alla kassor öppna men inte så långa köer. Gick iaf galant och jag är riktigt nöjd med mig själv! Tror det vankas besök med omkring den 6'e april. Modersenheten och hennes... "vän" (?) kommer nog upp och hälsar på. Kan bli trevligt. Dom ska bo på hotell med så jag slipper ha dom här trängandes på mina 25 kvadrat. Skönt för mig men framför allt skönt för dom skulle jag tro. Och så blev jag "tagen" av fru Stillberg med vilket innebär att jag ska lista sex underliga saker om mig själv. Och eftersom jag är så otroligt generös följer denna lista här.

  • Jag lär vara den ende i min ålder som fortfarande har en mjölktand kvar.
  • Jag blåser alltid i glaset innan jag häller nånting i det.
  • Om jag börjat lyssna på en låt och det gått mer än 10 sekunder kan jag inte avbryta den utan måste höra klart den helt.
  • Jag kan oroväckande många dansbandstexter utantill. (mammas fel)
  • Jag kan inte äta och dricka kolsyrad dryck samtidigt, antingen eller som gäller. (det rimmade..)
  • Och slutligen det kanske mest underliga.. jag är singel. ;)

"Min krona finns i mitt hjärta, inte på min hjässa.
Den är inte prydd med diamanter och ädla stenar.
Och ögat ser den ej: Förnöjsamhet heter min krona.
Den kronan är en sällsynt gåva för en kung."
~Shakespear

Pop it!

Här är jag, fångad i mina onda cirklar.
Kan inte förstå varför jag hela tiden vill gråta.
Jag vet ju hur jag mådde tidigare.
Varför kan jag inte må som vanligt igen?
Jag behöver någon, en vän som kan visa mig vägen tillbaka till glädjen.
Vad är glädje?
Det är så längesen jag kände mig glad på riktigt.
Jag vill känna glädje.
Uppleva den.
Vara i den.
Jag behöver hjälp för att ta mig ur den onda cirkel som är min oro,
och får ängslan att kännas värre än vad den är.
Hjälp mig att gråta igen.
Finns det nån som lyssnar?
Finns det nån som bryr sig?
Jag måste få prata med någon.
Vem?
Någon som kan få smärtan att försvinna och världen att kännas ljusare.
Jag måste förstå att den enda som kan hjälpa mig är jag själv...


Shit.. bakis som fan.. dock väntat. Hade åtminstone jävligt trevligt. Plus en ganska underlig känsla att höra sina låtar spelas av DJ'n. Snacka om egotripp! ;) Aja, kul var det iaf.. för mig.. dessutom kul att folk inte flydde. Nåväl, får nog lägga mig ner igen.

Frid!

Can you teach me how to fight?

Här är den goda nyheten: Du är en människa med speciella resurser. Om du tillhör dem som upplever mer ångest än normalt, betyder det att du bär på stora möjligheter. Hur? Jo, därför att du högst sannolikt har en intelligens över genomsnittet. Du är mycket kreativ med en härligt levande fantasi. Du är analytiskt lagd med sinne för detaljer. Det här är fantastiska egenskaper som kan göra dig mycket framgångsrik och i stånd att uträtta verkliga stordåd. Tragiskt nog tenderar du att använda din stora tankekraft till att skrämma upp dig själv. Du blir överdrivet intellektualiserande, analyserar allt till överdrift och använder din livliga fantasi till att måla upp veritabla skräckvisioner. När dessa i sig så värdefulla personlighetsdrag används på detta negativa sätt skadar de din hälsa.

Föreställ dig för ett ögonblick att du konstruktivt kunde utnyttja all den energi som ångesten förbrukar, få den att arbeta för dig istället för i mot.. kan du föreställa dig hur annorlunda ditt liv skulle te sig ifall inte ångesten och fruktan hade hållit dig tillbaka?

Ja, det kan jag..

Tidig fredag. Ska snart lägga mig och sova lite.. eller åtminstone försöka. Behöver sova om vi ska ut och öla ikväll, vilket jag för övrigt ser fram emot. Tobbe har dessutom lovat att ta på sig rollen som "den-som-fick-lite-för-mycket". Det ansvaret verkar alltid ligga på mig annars.. eller ja, jag tar på mig det. Jag kan ju trots allt ramla över soffor med stil. Borde ta tag i skolarbetet snart, eller typ nyss. Bråttom nu! Så mycket annat som är roligare nu dock. Fick en spontan kommentar av Eddie Bengtsson på Myspace.. Otroligt kul att få den av honom då han är min stora hjälte! Blir mycket Page och Spock på min och kattens förfest i morgon bara för det. Sen blir det Leksand-Malmö (på TV) med boysen, mer öl och slutligen Kåren. China har inte vart på nya Kårhuset än så vi hamnar nog där. Han har för övrigt vart i Vietnam i 2,5 vecka! Svin! ;) Plus så ryktas (troligtvis endast Jimson som kan uppfatta ordvitsen här..) det om att han klippt av sitt schamporeklamshår. Får se i morrn om detta stämmer. Nu hör jag tidningsbudet i trappen, det brukar vara ett tecken på att det är läggdax..


"I'm happy today, I'm like Santa Claus on prozac at Disneyland, getting laid.."


let's go back to 1985..

"Here I go again, a new lovesong with a sad refrain
it all ends up the same, cause I was borned on fucked up lovers lane.."
                                                                                                                                        ~UP


Makalöst uttråkad för stunden.. samtidigt inte ork att ta tag i nåt speciellt. Gjorde en vass låt igår. Kan jag bara få till hygglig sång på den så kan den nog bli bra.. årets låt i synthpop-Sverige... typ. :) Är lite ölsugen.. alternativt bara törstig men tror nog jag ska köpa hem nån öl i morgon.. eller idag om man så vill. Har ingen koll på dagarna längre.. Skulle behöva en metronom som kunde hålla koll på min dygnsrytm, tappar takten hela tiden. Nåväl, dax för lite annat.. har ändå inget vettigt att säga.

Frid!