Sally..

"I'm so happy when I get to hold her hand
she says I can hold it but remember we're just friends
and I try and I try and I try to be satisfied
after all she keeps me alive.."
~Sally Shapiro - He keeps me alive

Cause I'm looking my best, and you know it's true..

Dagarna rullar på, veckorna går... nu har man gått en månad här nere och allt känns bara bra! Dock är det en rätt tung pluggperiod nu men vafan, det är kul samtidigt. Dock inte jättekul att sitta åtta timmar och bara lyssna i skolan, jag blir så rastlös av att bara sitta still så länge.. men man överlever. På onsdag är det medåkning igen, hoppas jag får en snäll förare denna gång med så jag får köra igen.. vore nice! Torsdagen sen bär det av ner mot Karlshamn några dagar, ska bli kul att träffa familjen och Tobbe. I morgon ska jag upp en snabbis till Falun, lämna över nycklarna till mina gamla lägenhets nya ägare + växelkassan till gamla jobbet. Så det blir sammanlagt 8 timmars tågresa i morgon fram och tillbaka.. segt, men får en del tid att plugga på då så jag kan ha helgen fri sen.

Mars TV har fått en riktigt nice spelning med! Vi ska vara support till Firefox AK den 12 april på Sticky Fingers i Göteborg. Top Floor denna gång med så kommer bli sjukt roligt! Bokat resa ner till Götet den 28-30 mars med.. då ska jag och kusinen festa loss och kolla lite band, kommer bli riktigt kul det med.

Cause in this room there a new baby boom..

Grattis Zielinski till den lilla flickan! Coolt att en av oss har en såndär nu.. vad hände? Vi som inte skulle växa upp.. :)

Lights out..

Vafan, smällde två glödlampor i rad (två olika lampor).. hur ofta händer det då? Murphy is truly in da house! Men man kan väl inte ha medgång jämt, det måste ju vara balans i universum.


"I dina ögon får jag alla svar.."
~Arvid

Murphy is in da house..

Som en smärre impulshandling köpte jag idag ett gymkort, så nu blir det väl till att pallra sig dit och röra lite på kroppen. Mjukstartade bara idag.. misstänkte att jag skulle få träningsvärk bara av att gå in i lokalen så vågade inget annat. David därimot körde på som fan. Kände mig som en liten svag tjej i jämförelse. Plus, jag har alltid känt mig malplacerad i gymmiljöer. Inte för att jag inte gillar träna utan.. ja, jag vet inte.. Nåväl, väl hemma väntade ingen rolig syn. Katten hade haft nåt slags trauma under dagen och bajsat ner hela sängen (av alla ställen) + några kladdhögar på golvet. Givetvis fanns det inga tvättider lediga ikväll heller så får gå upp tidigt som fan i morron och tvätta. Där rök den sovmorgonen.. Ett annat tråkigt besked kom via brevinkastet. Bara för att jag bytt utbildning räknade csn ut att jag fått för mycket pengar utbetalt.. så nu får jag leva på 1600:- mindre varje månad fram tills juli. Om det typ var omöjligt att klara sig innan hur fan ska det då bli nu!? Suck.. blir så jävla trött, alltid är det nåt.. fan vad jag längtar efter att börja jobba.