Zzzz...Zzz....

Skulle haft fordonsutbildning i morse vid 08:00.. men vaknade 07:57 så får haka på eftermiddagsgruppen istället... fan. Försovningsmorgnar (eller hur fasen stavas det!?) brukar ju dessutom föra med sig en rad missöden resterande tid av dagen... även denna följer mönstret. Halvvägs genom frukosten upptäckte jag att brödet var ganska kraftigt utsatt för mögel.. härligt. Även om det inte smakade konstigt tappar man ju matlusten när brödet är grönt och ludet, + dessutom inser att man svalt ner en del... fan igen.

En tandborste i flabben sen ut i solen en stund.

Sweep me away..

image63

Skulle kanske läst Engelska C oxå..

There's a questionmark in my heart..

Såg en regnbåge när jag gick hem från träningen.. det är nog min absoluta favoritbåge. Övriga bågar som bör nämnas är pilbåge, ostbåge och den klart användbara armbågen. Hade prov idag, skulle tenta av hela bromsinstruktionen. Det blev inte en så ångestfylld upplevelse som jag befarade. Jag var visseligen ganska påläst denna gång så jag räknar med att det gick galant, får veta på fredag. Och på fredag styr jag dessutom mot Göteborg igen. Våra vänner i Thermostatic har releasefest för sin nya skiva så ska ner och dansa lite med dem och förmodligen dräpa nån öl.. ska bli trevligt.. alltid kul att träffa Ia med, min kära kusin. Börjar närma sig praktik med och efter lite bök hamnade jag tillslut på TX Logistik. Kommer nog bli att jag får köra timmertåg.. men dom skulle nog försöka ordna några långturer med mellan Malmö och Eskilstuna. Ska iaf bli skönt att få komma bort från skolbänken lite snart.. dock ska ett ännu värre prov klaras av först.. närmare bestämt om två veckor, det kommer garanterat bli en klart svettigare upplevelse än dagens prövning. Nåväl, ska nog gå vägen det med..

Frid kamrater!

The days are starting to look the same..

Som rubriken avslöjar ser dagarna nu mest likadana ut, därmed inte sagt att det är nåt dåligt. Finns bara inte så mycket att berätta för er tappra läsare som trots allt ännu besöker den här sidan lite då och då.. Sitter mest i skolan hela dagarna tills träsmaken näst intill sprutar ur munnen. Sista timmen vet man knappt hur man ska sitta. Efter en timmes vila väl hemma sen bär det av till träning, i princip dagligen. Sen är man hemma runt 21:00 och då är det inte mycket kvar av dagen. Har lyckats skaffa mig världens mest osexiga solbränna med... ser inte klok ut. Hoppas det läker bort snabbt!


"This touch is just a way to make sure you are real,
to me you seem just like a dream.."
~Universal Poplab - Touch

This is no true solution..

Jag mäter lycka i centiliter nu..

Warning..

Jag skulle bara vilja passa på att varna alla inför den stundande Per Gessle-säsongen..

I'm like a sitting duck, and you hold the gun..

Då var man tillbaka i Östergötland efter en vecka i Stockholm. Har vart väldigt behagligt och avkopplande.. näst intill som att bo på hotell med en egen passupp. Gjort lite allt möjligt där, bio förra helgen. Såg The Eye.. den var väl okej, allt med Jessica Alba är bra.. Sen har det vart väldigt fint väder oxå vilket öppnade för lite promenader i Gamla Stan. Precis som Tobbe från En annan del av Köping var jag tvungen att begrunda Stockholms smalaste gata och jag kan bara instämma, fy fan va smalt! Valborg var väldigt lugn. Efter lite matlagning och nån öl drog vi in mot Slussen för att kolla på vännerna i Thermostatic då dom spelade. Trevligt träffa dom även om dom inte hade det så lätt denna kväll.. blir nog bättre drag på releasefesten i Götet den 23'e.

Masade mig iväg till gymmet idag med och uppdaterade mitt månadskort. Ska försöka bli lite mer aktiv framöver, får se hur det går. Planen är iaf lagd, det svåra bli väl att följa den. Resten av lördagen kommer spenderas med plugg alternativt musikpill.. eller en combo.

Ett par riktigt smala bilder!