No more weak spots..

Veckorna hos SJ är avklarade och tiden där har vart mycket kul och givande men nu bär det av till stället där jag senare ska jobba.. Beskedet om när/var/hur jag skulle börja dessa sista veckor dröjde men nyss fick jag veta att jag börjar i morgon kl 05:00 så det blir till att packa ihop lite snabbt och dra ner till Emmaboda och lägga sig. Bara fyra veckor kvar nu av utbildningen.. och i veckan får vi kanske en lägenhet med, får hoppas bejb gör ett gott intryck idag på visningen, men det gör hon alltid så nog inga problem..

Sömnproblemen kvarstår.. drygt.

Maybe, maybe, maybe..

Nån som sett den där Hemköpsreklamen där ett gäng studenter ska laga nån näringsrik laxgryta? Killen som utbrister att han "älskar blomkål" där.. usch, jag klarar inte av att se honom. Samma sak gäller, som Tess tidigare nämnt, när Ellen DeGeneres dansar i början av sitt program.. man mår lixom illa efteråt. Nåväl.. som ni märker har jag inte mycket vettigt att skriva.. har ledigt några dagar nu iaf.. återstår att se vad jag gör med den ledigheten.

Ölsugen är jag med.. glömde köpa innan men orkar inte till affären igen..

För övrigt håller vi lite tummar för en lägenhet som skulle passa oss bra, får besked nästa vecka hur det blir.. just have to wait and see..

Frid kamrater.

From A to B with X..

Vet inte riktigt vad jag ska rapportera om, det mesta just nu kretsar kring tågkörande. Ganska nyss hemkommen från Malmö där jag spenderat natten på ett smårisigt hotellrum. Kvitt samma, jag är inte så kräsen.. sängen var skön iaf. Ska ha samma pass i morgon men då blir det ett annat hotell. I helgen var jag i Stockholm en snabbis och hälsande på frugan och kissarna. Knappt hemma i min egen lägenhet nåt alls numera.. får se hur det blir i helgen.

Nu ska jag nog vila en timme, steg upp 03:30 i morse.. det är tidigt.. för tidigt. 

Frid kamrater!

Get your fat spaceass back here..

Idag körde jag nästan ihjäl en tant... ett tips, ge fan i att gå över spåren om bommarna är nere! Ge fan i att gå över spåren annars med för den delen!

Sängen nu... Zzz....Zzzz.....

Morning from hell..

Den här dagen har inte börjat bra.. för det första kunde jag inte somna inatt, fråga mig inte varför.. klockan var nog över 03:00 innan jag slocknade. Sen drog vaktmästaren igång en lövblås klockan 07:30 precis utanför fönstret, ett helvetes liv på den.. 15 minuter senare drar grannen igång Magnus Ugglas "Vild och skild" på högsta volym och på repeat dessutom.. det är måndag morgon för fan! Inte nog med detta så hade min för dagen tillfälliga handledare inte en aning om att jag skulle köra med honom idag och han lät lite trött över att inte ha blivit informerad. Aja.. nu kan det bara bli bättre, får hoppas man håller sig på banan tills ikväll då man åter igen ska crasha på hotellet i Eskilstuna..

*gäsp*

The X-effect..

Idag har jag kört ner till Malmö, tog ett Whopper Meal på stationen sen körde vi hem igen. Kul att testa på X2'a iaf.. som att kliva in i ett rymdskepp... typ.. annars var det mest "kör, vänta kör" hela vägen, inte så mycket action.

I morron ska jag till Eskilstuna och gigga.. dax att electropoppa upp Kentland... fan va jag är sugen på öl med... ska bli nice!


Under min medåkning till Linköping innan arbetsdagens början:

(En kraftig smäll hörs mot tåget)
-Jag: Vafan var det!? En fågel?
-Föraren: Ingen aning, hoppas det...

Ooops...

I can see you, can you see me?

Usch vad jag är bored.. har egentligen saker att göra men jag kommer lixom inte igång idag. Är ledig från körandet så försöker få lite gjort i hemmet, tvättstuga, repa inför spelningen, plugga.. får nog bli en promenad sen med så jag får in lite höstluft i systemet. Första kördygnet gick över förväntan. Fick köra två (för mig) nya fordon dvs X12 och X50 men det gick hur bra som helst och var riktigt kul. I morgon blir det X2'a ner till Malmö och sen ett Rc6 tillbaka så man hinner knappt börja vänja sig vid ett fordon innan man ska byta igen...

Inte riktigt vant mig vid min nya ergonomiska nackkudde heller som Maria köpte till mig, tycker jag får huvudvärk av den... jag är nog bara ovan vid att sova med rak ryggrad. Har ju sovit krokig i 28 år..