The more I think, the deeper I sink..

Videogames don't affect kids.
If Pacman had affected us as kids,
we'd be running around in darkened rooms
munching magic pills, listening to
repetitive electronic music..

How I'd love to be loved, just for once..

Då och då upplever vi något som fullständigt förändrar våra liv, ofta en till synes likgiltig händelse. Tillvaron kallar på oss, genom en knäpp med fingrarna, och plötsligt är vi sålda...

men..

..hur fan ska triangeln ligga i samban för att det ska svänga..!?

Welcome home, to my broken promise land..

En epok har gått i graven. Min gamla dammsugare, en grå Electrolux från tidigt 1800-tal gjorde idag sitt sista framträdande. Får hoppas jag har råd att köpa en ny snarast, katten fäller ju som aldrig förr. Nån påstod att han fäller pga stress, men jag har svårt att tro att nån som sover 20 timmar/dygn är stressad, måste vara nåt annat. Radon i väggarna kanske? I morgon drar das school igång igen, kul eller nåt.. vi får se.. är dock rätt förkyld så inte skitpigg på det just nu. Hade ju lite spelning i fredags med.. gick väl sådär, var lite krasslig då med. Publiken var helt hopplöst svår och man kände sig allt mindre för varje låt. Nåväl, enligt arrangören brukar det alltid vara så där och dom tyckte det gick bra. Det var nog dock vårt svagaste framträdande hittills men man blev inte jättesporrad till stordåd heller. Hade dock några snälla kommentarer på Myspace när man kom hem.. alltid nåt. Vi har lyckats kravla oss upp på plats fem på topplistan i Göteborg, Allears.. detta medförde lite tv-exponering i TV4's nyhetsmorgon (Göteborg). Om nån vill spana in detta kan man göra det på följande länk.

http://www.allears.se/Goteborg.aspx
(sen klickar man på "tv'n" och sen v.34 - hetast på allears).

Tack till Isabelle som gjorde hemresan trevligare med sitt sällskap!

Frid // W

I give up what's right for what is easy..

Hemkommen igen då efter nästan fyra dagar i Karlshamn, blekinge. Har vart runt och träffat på lite folk.. hann faktiskt träffa på alla jag planerat träffa, varken fler eller färre. Tågade mot Arlanda i söndags kväll och hann med både två och tre Mariestad i bistron innan jag var framme. Steg lite salongs av på Arlanda Central och letade mig upp till terminal 4. Då jag reste med sparsam packning tänkte jag att jag struntar i att checka in mitt bagage, den kan jag ha som handbagage... men icke! Tvärstopp i kontrollen, tydligen utgör en flaska Wella hårspray ett tillräckligt stort hot så jag fick "terroriststämplad" snällt vända ner igen och checka in väskan likt förbannat. Vad är dom rädda för? Att jag ska storma mot cockpit och styla om frissan på piloten? Tröttsamt. Nåväl, letade mig genom labyrinten fram till bagageincheckningen för att direkt inse att jag stod i Sterlings kö.. Var bara att börja om i kön jämte som den tack och lov tillhörde SAS. Pga av väskstrulet blev det en smula tajt till gaten men jag kom iaf med och flygresan gick väldigt fort och smidigt. Skönt. Tillbringade måndagen hos mormor och morfar. Det bjöds på varmrökt lax vilket är snuskigt gott. Gott vin till maten med och slutligen den obligatoriska whiskeyn med morfar. Mor kom sedan förbi med Natalie och jag åkte med henne hem.. mor alltså. Natalie kommer inte köra bil på minst 17 år.

Tisdagen bar det iväg till far. Allt som vanligt där, satt och pratade lite och efter kaffe (tror pappa ensam skulle kunna sysselsätta två kaffeodlingar i Colombia så som han konsumerar..) och en gigantisk bakelse med nån gul smörja i blev det även där ett par öl. Far drack dock en väldigt finlandsinspirerad grogg, dvs 60% fyllt med sprit sen visar man bara groggvirket för glaset (så man inte spär ut det för mycket..) Usch. Tog bussen hem då ingen av oss enligt lag var kapabla att köra bil. Bussresan tog ca 50 min och redan då jag steg på kände jag att den första ölen var redo att lämna mig. Fanns dock varken tid eller lämpliga buskar i närheten så var bara att bita ihop. 15 minuter från hemmet var jag beredd att ge upp mina favoritjeans och bara ge efter för smärtan. Den kloka Walle fick dock sista ordet och jag höll tätt tills jag nådde syrrans toa. God damn! På kvällen var vi sen och åt en pizza, jag, syster, mor, Micke och lilla Natta. Trevligt minsann!

Onsdagen fick bli fikadagen, träffade Jimson först och försökte komma med kloka svar på hennes frågor om livets mening. Kan väl bara hoppas jag inte gjorde läget värre iaf. Och vad du än väljer så blir det bra, huvudsaken är att det känns bra för dig. Alltid trevligt att träffa den dära iaf.. livskris eller inte. Drog sedan till syster igen och bollade med Natta.. hon slocknade sen i vagnen och vi gick och köpte glass. Glass är bra.. speciellt mjukglass. Kvällen spenderades med Zielinski och ett antal öl. Alltid trevligt att umgås med honom, skönt att du finns kvar iaf nu när resten har försvunnit. Vi tog en sväng ut ner till Lorden där det var lugnt värre.. blev nån öl till innan man stegade hem och somnade sked med mammas katt Märta.

Sitter nu helt mosig efter 8 timmar på tåget hem. Trött.. tröttare + känner mig nästan lite småkrasslig.. och om några timmar bär det av mot Karlstad för spelning. Ska förhoppningsvis bli kul, bara man inte blir sämre i halsen eller nåt i natt. Nää, sånt har vi inte tid med..

Frid kamrater!
Let's pop it!
:D




It takes two to tango..

Sådär.. då var det officiellt slutjobbat för denna sommar. Hoppas dock få extrajobba åtminstone nån dag per månad även framöver, annars kommer man väl vara ekonomiskt våldtagen även kommande vinter. Hade sista Stockholmsturen idag, tur/retur Falun, (sen tillbax till Falun igen då eftersom jag bor här) åkte ner igår och bodde över på Hotel Freys. Riktigt trevliga rum, funderade nästan på att flytta in men jag lär knappast ha råd med 1200:-/dag.. blir ju en brutal månadshyra av det... får nog stå ut med min nerhårade lägenhet ett tag till (hur mycket päls kan kattfan fälla egentligen innan han blir helt rosa?) Och i morgon (söndag) bär det av ner mot blekinge. Dax att hälsa på familjen.. har inte vart nere sen i julas så det är verkligen på tiden, saknar dom ju + vill se hur lilla Natalie har utvecklats sen sist.. har hänt massor har jag sett via de bilder och videos mor skickar via mobilen. Ska dock flyga ner i morgon vilket känns sådär.. ja, jag erkänner jag är en smula flygrädd.. eller snarare höjdrädd. + som värsta sortens kontrollfreak gillar jag inte att vara helt utlämnad till en (förmodligen småberusad dansk) pilot. Får hoppas det går bra.. det går ju iaf otroligt mycket snabbare.. tar 50 min från Arlanda med flyg mot 8 timmar ner med tåg. Dock får jag tåga ner till Arlanda men det går ju snabbt. Kan döda den tiden snabbt med en öl i bistron + min iPod. Återvänder till dalarna på torsdag kväll och på fredag åker jag/vi till Karlstad för spelning. Ska bli riktigt kul! (www.clubradium.net)

En intervju med oss på sidan www.synth.nu om nån vill kika.

http://www.synth.nu/artikel_visa.php?aid=160

ja just det, musiktidningen Groove skickar till sina 1800 prenumeranter med en skiva där vi ska vara med. Nån ansvarig där hade nappat på oss efter P3 Lab framträdandet. Bra reklam att vara med på den skivan tycker jag.. den når ju iaf ut till många som förmodligen har ett visst musikintresse (eftersom dom nu prenumererar på tidningen..)

Håll höjd kamrater!
(vilket jag hoppas piloten gör i morgon oxå..)

I was raised here in this lower middle class..

Just hemkommen efter ett monsterpass ute på tågen. Har gått bra men vart mycket att göra.. tröttsamt med "tuffa" fotbollsgrabbar i 14-årsåldern som alla ska köpa samtidigt och sliter och drar. Näst jobbigast är tanter som inte hör och som räknar 50-öringar när dom ska betala. Ska bli grymt skönt att va ledig i morgon, även om "ledig" kommer innebära grundlig städning av mitt hem innan nån myndighetsperson kommer och dödskallemärker lägenheten. Blir några timmar tvättstuga med.. härligt..

Spelningen i torsdags gick galant.. var sjukt kul iaf. Kul att träffa folket bakom Allears. Daniel Breitholtz var en precis lika skön snubbe som jag hade misstänkt. Fick en jättekram både en och två gånger precis som om vi känt varann länge.. Sköna killar vi delade loge med oxå.. Nifters heter dom och kör en smula hårdare toner än vi. Roliga var dom iaf. :) Ända besvikelsen var väl att av de tolv (12) vänner och bekanta som lovat dyka upp kom noll (0).. känns lite trist tycker jag då jag själv fanimej alltid stöttar och är på plats.. men men, jag får väl oxå börja prioritera. De ända "trogna besökarna" var Schlatta och den supertrevlige Mindy Lara på GP vars kram för övrigt spöade Breitholtzs. Fanns en skara folk längst fram som dansade med hela spelningen oxå.. stort tack till er, vilka ni nu var. :) Finns ett kort klipp att begrunda, eller ett långt klipp där vi är med mitt i i en kort intervju. Vill dock varna, intervjun utspelar sig direkt efter spelningen och jag ser fan inte klok ut, tur Ia gör sig bra i bild. Följande länk tar er dit:

http://www.allears.se/popup/webTV.aspx?playList=allears&fileUrl=STORAN.wmv

Vill oxå nämna att vi stod precis bakom Navid Modiri i kön inne på Storan, fattade dock inte i tid att det var han så hann inte säga nåt.. synd... han är grym den killen! Vad mer, vad mer.. just ja.. har köpt biljetter till Kent i november oxå.. ska bli riktigt najs att se dom igen. Yeah!

Och här kan man höra vår medverkan i P3 Lab! Bara tryck på "senaste sändningen, P3 Lab".

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/index.asp?programID=1115



"Var är du, du som ska komma att betyda mest i hela världen..?"

My frantic mind keeps me awake..

Är så initta durumvete trött men känner att det är dax för en liten uppdatering. Har med morgondagen inräknat jobbat 7 dagar i rad.. kanske inte så mycket men det känns faktiskt. De senaste tre har dessutom bjudit på högsommar (kors i taket..) så det har vart plågsamt varmt att slava i ett kök. Massor med folk som ska handla mat med så det är ett jäkla tempo. I morgon ska jag ut på tåg igen och släpa runt på serveringsvagnen.. ska bli skönt faktiskt.. ett tag sen jag gick med den nu och kan va skönt att variera lite.

På torsdag är det dax igen, Mars TV ska spela på Way Out West, Göteborg! Grymt kul ska det bli och förhoppningsvis gör vi inte bort oss denna gången heller. Vi spelar dessutom sist av de osignade banden vilket är perfekt, då lär det vara lite folk på plats oxå kan jag tänka mig. Vi har även fått en annan spelning oxå.. på Club Radium i Karlstad den 24'e augusti. Kommer bli najs det med.. dom fixar resan, boende, mat+dryck och eventuellt lite cash oxå.. fint sånt! Vi kommer även att spelas i P3 Lab nu på torsdag (9'e aug) kl.22:03.. inte helt fel det heller.. visseligen kommer det vara en gammal inspelning men skit samma, grymt att få vara med bara. Tack tack!

På fredag är det även personalfest. Egentligen är det en från jobbet som fyller år men alla på jobbet ska typ dit så det är som en personalfest. Kan nog bli kul som fan. Dessvärre kommer jag dyka upp där lite sent pga att jag är på väg upp från Göteborg med tåg igen på fredag.. men lite ska jag nog hinna med att delta. Sen blir det till att jobba lördag och söndag igen. Riktigt späckat nu.. inte en lugn stund typ.. det är roligt, bara roligt.... och lite jobbigt.. men mest kul. Ja. Tog mitt första utomhusbad igår sedan flytten till dalarna. Var Saga, Erik, Tobbe, Sören (som är en tjej..) Jonas (hemkommen från Japan..) och så jag. Chockerande kallt i vattnet de första 5 minuterna.. sen när kroppen domnart bort var det riktigt skönt. De övriga grillade några skumma veghamburgare (som dom envisas påstå smakar gott..) jag åt en från jobbet snattad fralla. Folköl dracks och det var trevligt att träffa dom igen, blir sällan tillfälle nu för tiden.

Länk att kolla in:

http://www.allears.se/ArticleHolder.aspx?articleId=10b8a69c-b7c5-4002-a88c-25bf7f6744aa

image25

Let's pop it! På torsdag river vi Göteborg igen..

Frid kamrater!