Cowboys..

Jag ska aldrig ignorera dig igen.. jag ska aldrig ignorera kärleken. Mina nyårslöften...

Bittersweet..

Så var då de 8 dagarna i blekinge över. Vistelsen där nere kan ur ett glädje och en "inre-frid"-synpunkt liknas vid en brant backe eller ett börsras, dvs på topp till en början sen stupade det stabilt neråt. Anlände på onsdag, var väldigt trött och halvsov t.o.m. en stund i bilen sista biten, jag som inte kan sitta och sova normalt... nyktert iaf. La mig direkt en stund när jag kommit in och somnade diagonalt över mors säng bland prydnadskuddar och kramdjur. Hade bestämt med syster senare samma afton så det blev ingen långvarig sömn. Åkte till syster. Tonade till håret igen + klämde på Natalie, hon är så go! Torsdagen spenderades även den med syster. Fikade på stan och klämde lite mer på Natalie. Fredagen var en bra dag.. började med bowling. Kusinerna, jag + Serena. Jag kom iofs sist vilket sved lite men eftersom dom bjöd på det hela tyckte jag det var artigast så. På kvällen var Jag och Ia hos Zielinski, jäkligt trevligt. Ramlade även in lite andra efter hand som man inte sett på länge. Kul. På lördagen började julfirandet (eftersom man är skiljsmässobarn få man fira i omgångar..). Var först hos mormor & morfar och åt fruktansvärt god mat.. bra jobbat mormor! Annat än gröt, bulgurvete och tonfisk som jag lever på annars. Sen var vi (jag, syster, hennes sambo + Nat) uppe hos far. Nånstans här vände det mentalt för mig, inte pga far utan ändå. Var iofs lite bakis från kvällen innan och då är jag alltid lite seg (skyller på Tobbes 5-6 flaskor likör som han drog fram ur nåt magiskt skåp..). Jag blev sådär disträ och frånvarande som jag blir ibland. Man vill ju gärna vara glad och festlig när man är nere men när det där slår till blir jag nog tråkigast i världen. Bara att le blir en ansträngning. Laddade om och sköt från höften på julafton och nådde toppformen runt 15-16 tiden. Det hela bromsades sedan upp med mat, mera mat och troligen mat. Senare på julaftonskvällen tyckte jag det var en bra ide att testa på syrrans dansmatta (en sån där till Playstation). Det var såklart en dålig ide och 45 min senare var jag helt slut och genomsvett så jag valde att inta ryggläge några minuter i syrrans säng. Jag somnade till tonerna av Natalies speldosa. Vid detta laget var övriga i den form jag hade vid 15-tiden. Det var dock inget hinder för insomnande.

Juldagen låg jag bara på soffan och kollade film och åt choklad.. riktigt seg kväll.. hade iofs ingen jättelust att gå ut och festa men det får ju finnas gränser för hur tråkigt man kan ha. Annandagen var även den rätt långsam.. Känner dock visst tvång att nämna att det spelades TP under kvällen, och det är väl ungefär det jag har att säga om det.. ;) nämen det var... trevligt. Har även träffat lite annat löst folk och de som bör nämnas är Lina, Jimson och mammas fågel Hugo som gnisslat mig till vansinne emellanåt.

En annan klar fördel med vistelsen hemma var att jag fick ordning på sömnen (iofs delvis med hjälp av mammas egna lilla apotek..). Steg upp omkring 8-10 varje dag och sen i säng omkring 23-01.. riktigt stolt! Hoppas jag kan fortsätta nu med, fast blir nog svårare här hemma.. långt ifrån mors apotek... Har gett mig f-n på att jag ska börja träna lite igen iaf, delvis för att jag har panik för allt jag stoppat i mig senaste veckan men även för att jag vet att jag mår bättre av det och det borde vara motivation nog... kan man tycka.

Konstigt att vissa saker ska vara så svårt. Jag kan inte komma på en enda vettig anledning till varför jag är som jag är ibland. Som att stå på ett öppet fält, blunda och frenetiskt söka efter nåt att få tag i.. nåt att greppa, om så bara ett enda litet strå av ljus, av hopp, av kontakt. Glorifiering av det onåbara. Allt det där är ju bara tillverkat och skapat av mig själv. Och enbart för att jag inte kan nå det, en fantasi om nåt perfekt. Det finns inget som pekar på att det skulle bli perfekt, snarare tvärt om.. så Walle släpp det där nu och tänk om innan jag spöar upp dig på riktigt!

"How strange it seems, when a heart that once stopped starts to beat.."

The master of chaos..

Sitter här, lite grusögd som alltid. Somnade några timmar igår kväll vilket gjorde att jag vart uppe hela natten. Fixade i ordning lite i hemmet så det är någolunda snyggt inför resan neråt i morgon. Så nu har man diskat, dammsugat, tvättat, städat toan, slängt massa skräp i form av reklamblad (trots att man har "ingen reklam tack" på dörren). Det sista som återstår är att lämna nyckeln till Karin, kattvakten. 30,5 timme kvar till avfärd. Ska bli skönt att komma ner faktiskt samtidigt som jag alltid får en liten klump av ångest när jag ska tillbaka till det där stället. Har fått för många negativa minnen de senaste åren som numera förknippas med Khamn.. för många platser och ansikten som gör en påmind.. men där finns trots allt bra folk oxå och man får försöka fokusera på dem istället.

Vad gäller vår annonserade Bar Wars kväll blev denna inställd då Tobbe, trots sitt halvfinska påbrå, kände sig för sleten för denna mängd alkohol. Vi skjuter således på det till ett senare tillfälle. Jag fick dock i mig en stabil mängd iaf och hela söndagen spenderades med bakisfrossa och funderingar på att bojkotta alkohol för all framtid. Självklart har dessa funderingar nu försvunnit och en kall öl hade suttit fint.

Kommer vara utan internetuppkoppling under blekingevistelsen och för er som känner att ni inte kommer klara er utan mig dessa åtta dagar kan nå mig på min mobil. Och vidare vill jag önska alla en riktigt god och fröjdefull jul. Köszönöm!

126393-8
The Stormtrooper, beach 2005

Stillberg made me do it!

Stillberg har utmanat mig att göra denna lista. Bitch!


3 saker jag skäms för:
 • Att jag tänker och grubblar för mycket och låter det gå ut över min livskvalite.
 • Vissa saker jag gjort i det förflutna.
 • Min oförmåga att hålla liv i blomkrukor (alltså blommorna i dom.. att man ska behöva vara övertydlig för att även Alftabor ska förstå..).

3 saker jag är stolt över:
 • Min familj.
 • Att jag vågade säga upp mig från min trygga vardag i blekinge och flytta ensam 70 mil norrut till ett kallt dalarna.
 • Att jag äter fiberberikad havregrynsgröt i princip varje dag.

3 saker jag vill göra nästa år:
 • Få kontroll på mitt stökiga inre.
 • Finna kärleken.
 • Göra positiva framsteg med musiken och kanske t.o.m spela live nån jävla gång (!?).

3 händelser detta år som jag aldrig kommer glömma:
 • 15 juli. Natalie föddes och jag blev morbror.
 • Två underbara veckor i september då jag var lycklig på riktigt.
 • 2 st Depeche Mode konserter + Universal Poplab med kusinerna + nån till.

3 saker jag inte kan klara vardagen utan:
 • Mat.
 • Skeda med Ljungberg.
 • Musik.

3 personer jag avundas:
 • Kan inte påstå att jag går omkring och avundas någon speciell. Sen finns det såklart drag och färdigheter hos flera olika människor som man beundrar och önskar man hade.

3 personer jag utmanar att göra en liknande lista:
 • Fanny
 • Anna
 • Zlatan

I'm prone to hunger..

Vart fullt upp i veckan med allt möjligt. Oroat mig över ekonomin. Oroat mig över skolarbeten. Oroat mig över om Zlatans ljumske kommer hålla.. ja, det vanliga ungefär. Nu ska man snart nerom familjen, åker söderöver på onsdag runt middagstid så är väl nere till kvällen om inte SJ screw me over ännu en gång. Blir nere 8 dagar vilket garanterat kommer räcka, inte för att jag på nåt sätt tycker illa om familjen utan för att jag har på känn att möjligheterna att hålla sig aktiverad där nere troligen kommer vara begränsade. I morgon är det tänkt att jag och "Tommy från Basically The Same" ska lira Bar Wars.. och för er som inte har koll på vad det är kan jag snabbt tillägga att det som kvävs för att spela är Star Wars triologin + ett stabilt lager alkohol.. resten säger sig självt i princip. Sen är det utspark på kvällen men är inte säker just nu på att jag ska dit. Sist jag spelade detta spel somnade jag nämligen halvvägs in i film två, och då inte pga trötthet. Tanken är att jag ska möta upp "Tommy" vid 12:45 i morrn.. får se hur det går. Har haft svåra sömnproblem på sistone och mina sovtider har blivit rejälv förskjutna. Vaknade 16:33 idag tex.

Såg ett lite skumt ljussken på himeln igår natt.. eller i morse snarare... var på väg hem från skolan, klockan var ca 05:00 nånting (ja, ibland är man på skolan dessa tider..). Det var ett kraftigt vitt och lite blått sken som dök snabbt och lyste upp området för nån sekund. Var nästan lite obehagligt och jag tänkte att nu smäller det snart så jag letade ställen att kasta mig under.. men det vart helt tyst.. tänkte det kanske var en nyårsraket men det lät som sagt inget och varför skulle nån avfyra en raket lite i fem på morgonen en torsdag? Min andra tanke var att det var Fuglesang som föll genom atmosfären och brann färgglatt. Det var det inte heller. Tur. Så ja, frågan kvarstår..

How does it feel to always do what you're supposed to?

Lite sleten är man allt.. klockan är ju trots allt fem i fem. Har vart på Kåren under kvällen, sista kårkvällen i de gamla lokalerna. Det som kanske är mest imponerande med detta besök är att jag under de fyra timmarna jag var där inte drack en droppe öl.. inte helt sant kom jag på nu.. fick överta Jonas M's öl då han inte vågade avsluta den pga att han skulle spela trummor senare. Han påstod sig vara; citat: "tillräckligt full redan.." (fullheten var med min måttstock knappt mätbar..) så en halv öl dracks. Jag gjorde därimot inte av med en enda krona utan gick istället 10 kronor plus (hittades på golvet). Hittade även en snygg damklocka.. denna behöll jag dock inte utan lämnade in den till aktuell personal.. "Den kunde blivit en fin julklapp till min mor annars".. för att citera Stillberg, proffesionell kleptoman och småtjuv. Att vara nykter på krogen är annars lika spännande som intorkad havregrynsgröt. Kul att studera folk kan det vara.. en stund iaf. Bandet som spelade gjorde bra ifrån sig, kul att höra dom.

126393-7

Satt igår.. eller i förgår blir det kanske, och väntade spänt på att Christer skulle få skjutas upp i omloppsbana. Nu fick Christer stanna kvar på marken. Lite synd. Men Christer är van. Går kanske bättre i natt eller när dom försöker näst. Själv ska jag inte i omloppsbana.. inte än.. ska prova sova så jag får lite gjort i morgon. Frid.

I died today and no one even noticed..

Mådde inte bra igår kväll.. hade en tablett kvar och tog denna för att få lite ro och somna. Och somna gjorde jag.. vaknade 16:00 i eftermiddags helt mosig. Sov 13 timmar! Var troligen trött i kroppen + att tabletten oxå kan haft viss inverkan. Blev korta stunder störd av katten med.. han tycker jag är tråkig as hell när jag sover för mycket. Detta visar han genom att använda mig som avsats för diverse hopp men även det omvända.. som landningsplats. Jävligt irriterande och på nåt sätt lyckas han alltid minst 1-2 gånger landa på mina kronjuveler.. inte helt skönt. Hade han inte vart kastrerad skulle jag hoppat på hans. Var uppom studion en kortis och fixade med lite ljud till projektet vi håller på med. Börjar dock känna starkt tvivel mot min låt och tycker inte den låter bra längre.. får väl se om den går att rädda på nåt vis.

126393-6

Annars är det ungefär som vanligt.. går upp och ner.. har haft ett par "ner"-dagar nu så får hoppas det vänder uppåt lite snart igen. Nån vidare julstämning har inte infunnit sig och kommer troligen inte göra det heller. Det enda julpynt jag har är en röd ketchupflaska. Även på kärleksfronten är det lugnt.. kan iofs inte påstå att jag varken försöker eller strävar efter nåt annat just nu heller.. detta trots att man är lite kramsugen då och då. Har dock börjat får brev relativt regelbundet av nån tjej som heter "Svea Inkasso".. låter italienskt.. hon är rätt trevlig men verkar vara besatt av pengar.. får se vad det kan bli av det. Nåväl, dax för lite annat.. annars fastnar man väl vid datorn som vanligt...

Time spent wishing is time waisted..

Uuuh.. seg dag.. Sov igår till 15:00, länge kan tyckas men jag la mig 09:00 så inte så många timmar trots allt. Somnade igen vid 23:30-tiden och vaknade smått förvirrad igen vid 01:12.. Vad göra nu tänkte jag och upplevde en uns av energi i kroppen. Gjorde dock inget mer kreativt än åt lite + kollade på Scrubs och slösurfade bort ytterligare några timmar av mitt liv.. Tänkte att pga mina brokiga sovtimmar kunde jag kanske vara vaken till ikväll och möjligen vända dygnet rätt igen och leva som en normal människa. Denna plan höll dock inte och jag somnade sked med katten runt 09:30. Har sedan vart hos Simon en stund och diskuterat morgondagens redovisning. Usch, hatar verkligen muntliga föredrag men får försöka göra en kraftansamling och stå ut. Simon är ju solid as a rock så får luta mig mot honom om det skulle krisa. Andas lugnt Walle.. nej... lugnt sa jag...

126393-5

Hej ångest.. var vänlig dra!