The goal is to get there, without fear, in high speed..

Känns som jag är överallt samtidigt nu.. ska när som helst åka ner till Emmaboda igen för praktik en vecka till. Var som bekant i Borlänge i onsdags och spelade. Gick helt okej faktiskt och efter lite utvärdering är det nog ett av våra bästa framträdande hittills. Synd bara att där inte var så mycket folk.. men men, det är svårt att lära dalarna var äkta finkultur är.. det har vi märkt tidigare. Från Borlänge åkte jag direkt (och sjukt bakis, var gratis dricka hela kvällen..) till Stockholm och har varit där tills igår kväll. Och nu då bär det av ner till Småland igen, ser knappt av min lägenhet numera. Finns mycket detaljer man skulle kunna skriva om veckan som varit men det finns ingen tid nu.. det får förbli hemligt. Tills vi hörs igen..

Frid kamrater och fred på jorden!

Grattis Rolf..

Vem är då Rolf? Jo, en av de ansvariga till att jag finns till.. alltså min far. Han fyller år idag och har uppnåt palindromåldern 55. Har övat lite inför morgondagen (för en gång skull..) men frågan är om det hjälper nåt.. vi får väl se. Vi spelar rätt tidigt med så det lär säkert vara dåligt med folk på plats.. får hoppas det är många festivalbesökare med festabstinens som går ut tidigt. Kan iaf inte bli värre än sist vi var i Borlänge.. damn! Styr mot Borlänge i morrn runt lunchtid.. får återkomma med rapport om hur det hela gick senare i veckan. Nu ska jag fixa lite + passa på att promenera en sväng (det regnar ju faktiskt inte idag.. än..)

Fred på jorden!

Stop wasting your life doing things you don't want..

Hemma igen en kortis efter praktikvecka nummer två. Har legat i Emmaboda denna veckan och kört timmer. Manligt som fan! Körningen har gått kanon (naturbegåvning). Dock har passen innehållit lite för lite körning tyvärr.. lastningen av allt timmer tar så lång tid så man har mycket dötid under tiden det görs, lugnt om man får betalt.. dock får ju inte jag det.. än. Nåväl, nu är jag alltså i Mjölby nån dag innan det bär iväg till Borlänge och S2 för spelning, på onsdag nämligen. Dagen före Peace & Love drar igång så förhoppningsvis är det lite folk på plats. På torsdag styr jag mot Stockholm nån dag innan det blir Emmaboda igen för mer praktik, full rulle mest jämt.. men det är samtidigt skönt att ha nåt att göra. Midsommar kommer spenderas ensam med bra musik och nån 3,5a... räknade inte med att få komma hem förräns på måndag så hade inget planerat direkt.. men känns skönt att bara få vara lite själv med när man bott med två främlingar under senaste veckorna. Visseligen riktigt schyssta snubbar men ändå.. jag behöver min alonetime då och då. Tänkte klämma upp fler skitrisiga bilder från vecka två ute i spåren. Fred på jorden!


Jepp, man kör tåg med ratt med ibland. :)


Ett lok som ger hår på bröstet..


Här lastas en och annan stock på.. (3-4 vagnar av 20 syns..)


Här sitter jag och chillar främst i rörelseriktningen nånstans i den småländska myllan en tidig morgon..On the road..

Då är första praktikdygnet avklarat. Plockades upp på Mjölby station igår natt vid 01:00-tiden.. körde sen upp till Eskilstuna där vi inkvarterade oss i TX Logistiks sparsamt möblerade lägenhet. Såg ut lite som en knarkarkvart eller en Sovjetisk lägenhet med hög standard under 70-talet. Nåväl, tur man inte är så kräsen.. gick bra att sova där med. Vaknade runt 10:00-tiden men drog mig ett tag i sängen för att inte väcka min handledare + för att det är rätt skönt att ligga kvar i sängen ibland. Min handledare för övrigt, en trevlig kille, ganska lik Nordman.. blev dock lite nervös då han började söka efter skjutvapen på blocket men det visade sig bara vara ett intresse för skytte. Sen väntade flera timmars väntan innan det åter var dax att köra neråt igen och jag passade på att gå en sväng och spana in Eskilstuna. Tyvärr blåste det så brutalt så såg inte så mycket av stan pga all grus i ögonen. Det är smidigt att vi passerar Mjölby på denna turen, det innebär att man kan gå hem och sova (åtminstone då vi åker söderut..) och slipper ligga i en trappuppgång i Trelleborg.. typ. Allt som allt har det väl gått bra.. man lär sig hela tiden. Köra tåg är enkelt.. bromsa tåg är desto klurigare men det ska väl gå att få in rätt tajming när det gäller det där med, hoppas jag. Det känns iaf som jag har hittat hem.. även om det ibland blir en smula långtråkigt att stirra på en signal i stopp som aldrig verka vilja slå om så kommer detta passa mig perfekt.Lite bilder från dygn ett tagna med min fantastiskt risiga mobilkamera. Fred på jorden!
None


Sin for the sake of the sin..

Sådärja.. då ska man inte sitta i skolbänken på 6 veckor.. riktigt skönt. Nu ska det praktiseras en månad som sedan följs av två veckors ledighet. Bra grejer det! Hoppas bara jag slipper köra in i, på, upp, sönder, ihjäl osv något nu.. Dagens prov gick iaf kanon så behöver inte oroa mig för att behöva göra om det när vi kommer tillbaka.. får väl veta resultatet inom kort. Vad har mer hänt? Jo, köpt biljetter till Coldplay i Sthlm i september. Kan nog bli kul även om jag inte lyssnat på dem på länge.. fick annars tre nya skivor igår, sjukt nice när skivorna dessutom är riktigt bra.. väntas komma två till i dagarna. Börjar närma sig spelningen i Borlänge med så kanske dax att börja öva lite och putsa till på några låtar.

För övrigt vanligt.