A kick in the teeth..

Zzzz...Zzz.... Äta, jobba, sova, dö... typ. Kände det var dax för en uppdatering men när jag väl skulle börja skriva blev det helt blankt. Händer inte mycket här.. fast egentligen gör det nog det. Jag orkar (eller vill för den delen) inte utveckla det här och nu dock. Har nyss chokladpuddat mig till koma så nu har jag såklart värsta ångesten.. min hjärna kan inte greppa eller acceptera att choklad förgås så därför tvingar jag mig att äta tills det är helt slut vilket självklart utmynnar i ett kraftfullt illamående och självförakt. Nu kommer jag få ligga med tarmvred och hjärtklappning pga sockeröverdos och försöka somna. Typiskt. Börjar närma sig fredag med och jag har knappt övat nånting.. en lite kul detalj är att vi har fått en extra säng på vårt hotellrum, undra vad den är ämnad för? ;-P Nåväl, ungdomarna får väl utnyttja den isf om efterfesten skulle råka bli på vårt rum. Förhoppningsvis blir den inte det så vi gamlingar (jag) kan få sova nån timme åtminstone innan hemfärden igen.. I vilket fall ska det rockas hårt! Yeah!

"bounce up and down to the beat my friend.."
~Kool - Electrohead

28..

Go Walle, it's your birthday..

The taste is just a tease..

Så var det då åter igen snart dax.. den där dagen som dyker upp då och då. Allt som oftast med väldigt regelbunden intervall men likväl på nåt sätt ändå överraskande. Plötsligt är den bara där.. den som verkade så avlägsen nyss. För er som ännu inte riktigt förstått vad jag pratar om kan jag förtydliga det hela.. jag firar alltså min bemärkelsedag i morgon. När man uppnått min ålder känns dock födelsedagar som vilken dag som helst.. fast jag borde kanske dra ner till bolaget och släpa hem nån öl, känner mig lite sugen på att ta nån. Det skulle ju möjligen kunna mildra åldersnojan något + lätta upp stämningen här lite. Börjar bli lite rörigt här nu nämligen, mycket lådor och grejer överallt. Den enda som trivs är katten då hela lägenheten ser ut som en hoppborg/klätterställning för honom just nu. Då och då tvingas jag stänga in honom i en bananlåda och hota med att skicka honom jävligt långt söderut om han inte dämpar sig.. Om det har effekt är tveksamt.. han brukar dock lugna sig rätt snabbt men det beror troligen mer på dålig kondition än på lydnad.

Jag är del av ett musikprojekt tillsammans med en kille som heter Johan Badh och vi ska nu snart göra vårt första framträdande tillsammans. Vi ska riva av ett par låtar i samband med Artistjakten. Jag kände inte till den tävlingen men har fått förklarat för mig att det är typ som Idol fast på internet. Nåväl, vi deltar alltså inte i tävlingen utan ska bara spela på arrangemanget (dvs finalen av Artistjakten) nu den 1'e februari. Det är tydligen ett rätt stort arrangemang med flertalet kända band/artister och en väldans massa branchfolk så säkert ett bra ställe att visa upp sig på. Brukar va 1500-2000 pers i den "vanliga" publiken med... man kan ju få panik för mindre. Får hoppas det går bra. Detta äger rum i Karlstad vilket är nice.. har en revanch att ta ut på den staden sen jag och Ia var där med Mars TV och spelade.. klart svalt mottagande den gången. Känns dock lite läskigt den här gången då jag inte känner mig så trygg i låtarna och den genre vi pysslar med här.. men men..  bara bita ihop och gasa på för fullt!

"I don't wanna blame it all on you, but it's over, over
no more telling me what I can't do, yeah it's over, over.."
~Venture - Enough

Dreams can be totally surreal, but I know they are for real..

Jag genomgår en religiös kris.. jag har nämligen börjat tvivla på om jag verkligen är Gud.

Idag när jag vaknade hade jag fått 12 sms på mobilen.. "Fan vad populär jag blivit" tänkte jag och kollade efter.. 11 var från Manpower och ett var en betalningspåminnelse från Telenor. Nåja, det är ändå bättre än inget antar jag..

Jag drömde om dig inatt, konstigt att jag fortfarande gör det ibland, och konstigt att jag fortfarande mår lite dåligt av det. Jag har ju sedan länge släppt det där.. dig... men ibland dyker du upp i tankarna och rör till det lite, om så ändå bara för några timmar, några minuter.. vissa sår läker långsamt.


You know me, I'll manage!

Så var då även läkarundersökningen genomförd. Drog mot Borlänge vid 09:30.. var lite osäker på vart jag skulle så var ute i god tid. Hittade dock fram utan större problem. Alltid samma sak i väntrummet med.. folk sitter och studerar varann och funderar på vad det kan vara för fel på de andra. Efter 50 min blev jag till slut uppropad och ledd till ett rum där de första testerna utfördes, syn, synfält, färgseende, blodtryck, reflexer, hjärta, lungor... allt bra där, blodtrycket var till och med betydligt bättre än jag trodde. Fick sedan vänta en stund till i väntrummet och leddes sen in i ett annat rum. Där var det längd, vikt, tappades på blod, hörseltest och så drogtest dvs urinprov. Eftersom dom ville försäkra sig om att jag inte fifflade med detta följde sköterskan med in på toan. Kan inte minnas när jag kissade med en främmande kvinna bakom ryggen sist.. lite obekvämt men det gick bra och resultatet visade att jag inte är nån pundare. Blodtesterna får jag vänta nån dag på. Enda "missödet" var att jag tydligen inte hörde en hög frekvens på låg volym på mitt högra öra. Har väl spelat sönder öronen de senaste åren.. dock ska det inte behöva spela nån roll. Det tråkiga med detta läkarbesök var att det gick på 2000:- och det var exakt vad jag ägde för tillfället så man är bra pank nu. Trist.

Multiball..

Oj, full rulle sista dagarna här nere.. tåget hem går 14:30, jag har alltså 1 timme och 20 minuter kvar i blekinge för denna gång. Har vart väldigt trevligt att vara nere denna gång dock, och det mesta pekar uppåt för tillfället, bokstavligt talat. Syrrans födelsedagskalas i fredags blev väldigt lyckat och det var skitkul att spela bowling med släktingar och vänner, Extra kul dessutom att man ägde alla! *skitnöjd*. Kul att se far i sån goe form med! Ute på krogen sen var jag mer dämpad och satt mest och studerade folk, kan va rätt kul det med ibland. Hamnade dessutom jämte en tunn kille på 19 år som var helt brutal på att trolla med kortlek.. och inget sånt där vanligt "gissa-vilket-kort-du-valde"-trams utan han var bra på riktigt. Kul att se det på så nära håll, hur fan bär dom sig åt!? Anser mig vara en relativt klok och logiskt tänkande människa men när dom bara drar fram saker ur tomma intet eller sitter och pratar och sen sekunden senare drar ut hela kortleken ur munnen.. imponerande. Fingerfärdigt as, borde spöat honom.. Nåväl, nu blir det till att åka hem till verkligheten igen, har ju en del att stå i de kommande veckorna. Hoppas läkarundersökningen på tisdag går bra med, vore ju trist om dom skulle hitta nån defekt eller upptäcka min gryende ölmage.. den börjar bli svår att maskera nu nämligen... nä.. blir till att dra igång med lite träning bums! Frid kamrater, nu ska jag packa klart det sista sen traska iväg mot stationen.. en underbar 8 timmars tågresa väntar.. suck.. skönt att vara hemma snart iaf.. saknar min katt med.

"I will try and try and try again, because it's never in vain.."
~Mobile Homes - It's all for the best