Jag vet..

"Jag vet att du vet, jag har rätt, jag har rätt du har fel,
har inte tid med all din skit.."
~Kent - Generation Ex

I wanna be more like me and less like you..

Inte många timmar kvar på det här året, 27st för att vara exakt. Jag minns precis vad jag för ett år sedan satt och hoppades år 2007 skulle komma med. Jag listade tre saker, tre förhoppningar. Två av dem slog in. Jag hoppades på att få göra något framsteg med musiken och få spela live. Jag hoppades på en spelning det blev 10 spelningar totalt och även om vi inte är monsterkända direkt så har vi fått viss cred inom den genre vi rör oss i.. vilket såklart är skitroligt. Bara att köra på nästa år! Vi hade sista spelningen nu i fredags på Sticky Fingers i Göteborg och jag kände då hur jäkla roligt det är! Alltid så kul att träffa alla dessa snälla människor vi brukar göra med i samband med spelningar i Göteborg. Man får sån positiv energi av dem.. det ska lätt bli ett nyårslöfte tills nästa år, att sluta umgås med bittra surfittor som bara suger ur ens kraft och ork. Sånna behöver jag inte i min närhet. Ni ska bort. 

Sak två jag klarat av och jobbat mig ur i år är den tunga panikångesten jag led av ett bra tag. Ni som inte haft det på riktigt har ingen aning om hur jävligt det kan vara. Sjukt tacksam att jag kommit så långt med det nu. 

Nummer tre på listan som jag inte lyckats fixa än är hon den där flickan som ska komma att betyda mest i hela världen. Men det där kommer lösa sig.. man är ju ett kap! ;D


"Jag ska aldrig ignorera dig igen.. jag ska aldrig ignorera kärleken. Mina nyårslöften.."
~Kent - Cowboys

Freak..

Hahahahaha... jag skrattar fortfarande... hahahahaha... men jag minns fan inte varför.

Over and over..

Hahaha, jag skrattar åt det! Hahahahaha.. jag skrattar åt dig... Hahahaha.. jag skrattar åt allt! Låt mig bara va, det är så jävla över nu! Fan va skönt... du har ingenting som jag behöver... ingenting!

"Over and over, I rush in to fast.."
~Mars TV - Over And Over

I guess a handfull of disregards have build up to this..

Sitter lite halvsliten vid mors dator med en kopp grönt te och slappar. Blev lite hårdare fest igår än vad som var planerat så man är lite trötter idag. Trötter är man oxå pga att jag var uppe vid 08:00 för att dra och kolla på den traditionella fotbollsturneringen (KM) som går varje år på annandagen. Orkade dock bara sitta där till 14:00 ca, sen hade rumpan min domnat bort av den otrevliga läktarstolen och en massa rastlöshet börjat krypa i mina ben. Nu ska jag bara vila fram tills 18:00 då det är fest hos Z (var egentligen idag det skulle va fest, igår bara hände, det råkade.. det blev). Planen är att ta det hyffsat lugnt ikväll iaf.. får väl se hur det går. En annan sak jag hade glömt är att det finns grymt mycket vackra flickor här i Khamn.. noterade det under fotbollstittandet. Ögonbalsam. Blev väldigt sugen på att....... börja spela lite fotboll igen oxå.. bara lite lätt. Ska nog se till att leta reda på nåt lag när jag är på plats sen och har installerat mig och så.. det är ju hälsosamt att röra på sig lite har jag hört så varför inte? 

Nu blir det sängen, ska ligga sked med mammas kisse. Frid. 

Nocturnal..

"och jag drog med dig i mitt fall
och sen gled jag bara undan
så förlåt, förlåt för allt
för min förbannade kluvna tunga
jag har ett foto någonstans
där vi är drottningar och kungar
nu ligger bilder överallt
där gamla ansikten är unga
det har varit en lång, lång natt
men jag är glad att mina tårar
är behärskade och lugna.."
~Kent - Ensammast i Sverige

Some people call it passion I call it a lie..

I morgon är det julafton. Inte för att det spelar så stor roll, mer ett konstaterande. Har spenderat tre dagar i blekinge nu, och här är allt som vanligt. Samma gator, samma atmosfär, samma ansikten, samma gubbe som skriker "bingolotter!" utanför Domus. Skratta ni, håna mig..  jag rör mig ni står still. Det är iaf väldigt mysigt att träffa familjen, man känner hur mycket man älskar dem när man inte träffar dem mer än två gånger om året. Var uppe hos far och firade jul igår, det var mysigt. Honom träffar jag med alldeles för sällan. Dock hade han gått upp en hel del i vikt vilket jag var tvungen att påpeka, man är ju orolig för honom.. han borde sköta om sig mer men fan inte lätt att "lära gamla hundar sitta"... dock ska jag nog inte gnälla så mycket över andras vikt. Jag hade själv nämligen gått upp 5,5 kilo vilket jag iofs i förväg anade. Jag känner att jag gått upp. Inte bra. Ska definitivt ta tag i det men det får bli nästa år, ingen mening nu innan nyår iaf, är ju inte ens hemma på ett tag så hur ska man hinna osv? Träffade Jimson innan, det var trevligt.. hon är snäll. Hon har mellanlandat i Sverige några dagar.. känner jag henne rätt ger hon väl sig av på långresa snart igen. Sjukt avis på hennes resor är jag men samtidigt klart glad för hennes skull. Det verkar bli en lugn kväll.. Mor och syster jobbar.. och de flesta andra är och firar jul hos sina respektive uppdelade släkter. Lutar dock åt lite Thaimat.. eller som de säger i Thailand: Mat.


"Ingen kommer hit, för att återvända.."
~Kent - LSD, någon?

Poetry..

Visst gör det ont när ballonger spricker... som Karin Bulle brukade säga...

Commencing countdown..

Hektisk vecka.. och än är det långt ifrån över. Skulle behöva en hel vecka till känner jag för att hinna göra det jag borde, nu har jag inte den tiden på mig så allt ska helst hinnas med idag. Har iaf nyss jobbat klart för i år. Fick sluta vid 06:00 trots att jag egentligen var inbokad till klockan 14:00.. men vem pallar jobba 24 timmar av de senaste 32? Nah blev inte så, dom tyckte att jag förtjänade lite sömn så jag fick dra hem.. synd bara att jag inte har tid att sova. Måste fixa en massa innan jag drar ner till la familia för julmys. Ska dessutom iväg på äventyr i morgon med hela dagen.. förhoppningsvis blir det ett trevligt äventyr. Vi får se. Hoppas iaf.

Fruktansvärt sjukt jävla onödigt kallt ute nu med... så, var tvungen att få det ur mig.

Var ju på Wonderlands Winter Party i Götet förra helgen.. var riktigt kul, röjde som fan! Vad som inte var lika kul var att jag drack mig tillbaka till stenåldern. Inget jag brydde mig om då men dagen efter var man inte så tuff.. Att man fortfarande inte lärt sig. Konstigt. Nåväl, lika bra att ta tag i allt som ska göras i dag då.. usch, detta kommer bli en låååång dag.

Först en kopp te... (ingefära/kamomill). Ja, lite gay kanske men det skiter jag i...


"Life is what happens to you while you're busy making other plans.."


Ice age..

Ordet "trött" har fått en helt ny innebörd. Känner mig helt trasig, jobbat natt och dag om vart annat så min dygnsrytm är helt körd.. jag sover när jag hinner. Senaste dygnet har jag inte hunnit sova nånting typ. Jobbade i morse, känns underbart att få dra ut i -10 grader klockan 05:30 när man inte sovit på ett dygn.. nåväl, nu kräver jobbet i sig inte så väldigt mycket, det är mest övervakning av maskiner osv men ändå.. Zzzz...Zzz... Och i morgon vid 06:00-tiden åker jag mot Göteborg igen (dock via Sthlm).. ska bli nice, umgås lite med kusinen och dräpa några öl för att sedan gå och se några band, låter som en bra kväll på förhand iaf. Ska troligen också träffa självaste Thermostatic-Louise för en fika och får väl kolla om hon är laddad inför spelningen. Jag kommer dock behöva underhålla mig själv några timmar i Götet innan alla slutar sina arbeten, det lär ju bli sjukt segt.. men what to do?

Falun är kallt ikväll..

Borde nog försöka styra upp lite julklappar snart oxå.. usch.. jag är verkligen utan överdrift sämst i världen på att hitta på saker att ge bort. + att gå och trängas med folk på stan och i affärer är ju inte speciellt kul. Smått hysteriskt där ute.. Får se om man kanske kan orka pallra sig till Kupolen eller nåt nästa vecka. Nä nu ska jag nog slänga mig i sängen och slappa lite.. och kanske ringa ett samtal. ;)


"Genom nattens djupa mörker är du ljuset på min väg.."

Trainee..

Jag tror jag har bestämt mig..

"Jag behövde en hundradels sekund
Nu när jag tagit beslutet är jag lugn.."
~Kent - Musik non stop

I just don't give a fuck!

Väcktes tidigt av att det ringde.. min ringsignal är ganska intensiv och stressande med så jag vaknade med ett ryck och harklade ur mig ett "Örhm.. det är Walle.." Jag möttes av världens kanske sötaste telefonröst.. det är en av tjejerna på Manpower som sitter inne med den, troligen får hon alltid uppdraget att ringa och fråga folk om dom vill jobba för vem kan säga nej till henne? Jag kunde inte iaf så idag har jag jobbar på FörlagsService i Falun. Sjukt tråkigt jobb men vad gör man inte för lite extrapengar!? Ska dit i morgon med dessutom.. suck. Börjar känna stress inför skolan med.. fick ett uns av inspiration för nån vecka sen men den är helt borta nu och jag står liksom och väger mellan att ta ett rejält ryck i kragen och att bara ge upp och släppa allt. Måste erkänna att det är lite svårare att känna engagemang nu när man vet att man ska göra nåt helt annat till våren. Bara 17 dagar tills jag ska ner till familjen nu, ska bli mysigt. Måste dessutom börja fixa lite låtar inför spelningen, saknar inspiration där med tyvärr.. är mest bara trött och frusen jämt. Gnälligt värre nu.. kan inte nån bara komma och krama på mig, helst nån söt.. helst du.

Idag frågade busschaffören åter igen om jag skulle åka på halv biljett.. (gränsen går vid 16 år..) vet inte om jag ska skratta eller gråta...

Star?

"Vill du se en stjärna, se inte på mig
du kommer att bli så besviken, jag varnar dig
men vill du ha ett hjärta som tittar på dig
med annorlunda ögon, jag älskar dig.."
~Skinny - Vill du se en stjärna (se inte på mig)