I should not torment the emotionally frail..

Har en stillsam helg. Idag är det dock "fullt" schema. Tvättstuga 15-19. Malmö FF - AIK på tv klockan 16:00 och helst en Malmöseger där tack efter bottennappet senast, Grr! Sen AFV klockan 19-20.. (ja, jag tycker det är kul när folk slår sig..) + tänkte fortsätta på en låt jag påbörjade inatt, den kan nog bli skaplig... men Ia får väl spel om jag vill ändra i spellistan.. äsch.. gott om tid att plugga in ju!

Igår hände det! Så många år som jag undrat när det skulle drabba mig.. ända sedan tidiga gymnasietiden då Carola, (inte den enaverande sångerskan) utan min dåvarande klasskamrat och för övrigt en av världens trevligaste och vackraste personer, råkade ut för det har jag gått och väntat. Kännt en lätt fasa varje gång en fågel passerat. Jag låg och vilade i gräset igår och sög in lite sol mellan kastvindarna. Det var mycket avkopplande. En skrattmås gick omkring och tiggde med men jag hade inget mer än en glasspinne att ge den. Han kunde iofs fått nycklarna till min lägenhet och gått upp och fixat lite mat själv men då kanske han hade låst ute mig... Fåglar, finns det ett djur med mer uttrycksfulla ögon? Tveksamt.. Nåväl, tillbaka till händelsen.. där låg jag och tyckte livet var skapligt för en stund och känner plörtsligt att något landar på mitt högra bröst (bröst som i mansbröst). En fågel hade släppt en bajs på mig. Typiskt. Hade han hållt igen 16 cm längre hade jag fått det i ansiktet så får väl va tacksam att det kom på bröstet. + är även glad att det inte var en fiskmås, dom brukar ju kunna släppa ut grejer som ser ut som en tavla av Monet när det landar. Nu var det en liten fågel.. men likväl otrevligt. Om jag får tag på honom så ska han få känna på sin egen medicin!

Jag är ölsugen... hm...

They've got what it takes to take what I've got..


Vart ganska ljummet idag, molnigt men relativt varmt. Jag passade på att gå i mina sandaler ner på stan. Dock var jag först inom terapeuten.. vi pratade en stund. Vet inte exakt vad jag ska få ut av det, känns en gnutta meningslöst men samtidigt ganska skönt. Hänger väl kvar där lite till, är ju inte där så ofta numera. Var till och med inom JC och provade jeans. Minns inte ens när jag gjorde det senast. Skulle ha tag på ett par svarta och hittade ett par billiga som jag faktiskt inhandlade. Det sved i min ansträngda kassa. Inte de snyggaste men skit samma, för ändamålet duger dom.

Mailat om ett par jobb med men får bara svar "att vi hör av oss om nåt dyker upp".. en snällare variant av nej med andra ord. Dock stod det "söt" som kommentar på den ena.. :) yäy.. alltid nåt. Börjar bli kris på jobb/pengarfronten.. så sjukt trött på att behöva tänka på ekonomi hela tiden och hittar jag inget är det rätt kört för mig i sommar... usch.. vill inte ens tänka på det. Nu ska jag ge mig på disken. Frid!


För att bli kvitt smärtan måste man uthärda den. Att fly leder ingen vart...

Do I have to make you a mixed tape?

Uuuh, för att citera Familjen (artisten inte dom där hemma..) "Det snurrar i min skalle!". Så jäkla mycket nu från alla håll så hela jag drabbas av systemfel. Blir lixom bara ståendes helt handlingsförlamad och vet inte vart jag ska börja. Trött, huvudet dunkar och räkningarna väller in.. funderar på att tejpa igen brevinkastet. Var som tidigare nämnt i Göteborg i helgen och hade åtminstone för en kväll förbaskat roligt. Tågresan ner gick relativt bra, något tungt att bära omkring med synthen men det gick bra trots allt. En del platsbytande på sista sträckan vilket var lite trist men man får ju ställa upp när folk frågar snällt. Fick även hjälpa en utländsk mamma med tillhörande barn till deras platser och samtidigt praktisera min engelska som plörtsligt blev extremt kass. Väl framme mötte Christian upp och vi åt pannkakor i hans bostad innan Ia skulle hämtas på jobbet.

Ias och Serenas lägenhet var mycket fin och jag placerades i en viksäng i vardagsrummet. Orkanvindar utanför gjorde dock insomnandet något utdraget. Dag två och så att säga "huvuddagen" knäpptes första ölen runt 15:00. Sög på en Guinness tills Ia återvände från jobbet. Sen ölades det och lyssnades på musik och något senare anslöt Chistian och två av hans vänner. Färd mot Storan.. ptja, runt halv elva kanske.. har glömt när vi åkte. Var ganska glest med folk när vi kom men det bättrades på efter hand. Båda banden var bra men Rupesh Cartel är klart bättre i mitt tycke.. Jag och Ia hoppade och tjoade och hade som sagt jäkligt kul. Ruggig träningsvärk i vaderna två dagar efteråt men det var det värt...

Hemresan blev småjobbig då vi kom hem runt 04:30 och jag skulle upp runt 08:30 och ta tåget vid 10:00. Var en smula bakis så blev sex långa timmar i SJ's obekväma stolar. Väl framme vådaslök jag en mosmeny från Statoil som oxå var dagens första mål mat. Och nu är det mindre än en månad till vi ska upp där och spela... shit.


"Tro på dig själv,
för du är den ende som vet vad som är bäst för just dig.
Och du är den ende som blir lidande om du inte följer dina drömmar..."


You can have fun without guitars..

Känner mig en smula låg. Så mycket nu och då reagerar jag alltid på samma sätt.. vänder mig inåt och blir frånvarande. Nåväl, ska iaf till Göteborg och Ia några dagar (tors-lör) så ska försöka koppla av lite då. Öl och synthkonsert nalkas. Sweet! Daily Planet, bandet vi skulle spela med den 18'e maj har ställt in.. lite synd, dock blev ersättarna Sista Mannen På Jorden! Wohoo! Man kommer alltså få träffa Eddie på nära håll.. Coolt värre.. han är ju min synthguru vad gäller svenska artister.

Dock händer det tråkiga saker oxå. Fick idag veta att min faster dog i lördags. Cancer. Sjukdomsförloppet har gått ruskigt fort från det att hon svimmade i affären tills dess att hon avled. Hemsk sjukdom det där. Hade inte mycket kontakt med dom men vet att min far är helt knäckt så är orolig för honom och hur han mår. Vet ju han har massa annat med.. usch.Varje vinnare har sina ärr.

If you pull my cord, I'll push your button..

Det har åter igen framkommit vissa klagomål vad gäller mitt glesa uppdaterande.. mitt försvar till detta är ett ointressant liv i kombination med att jag helt enkelt inte blivit färdig att sätta mig skriva. Nåväl, vet inte exakt vad som hänt sen sist. Har påbörjat en ny kurs och skrotade därav praktiken. Hoppas det inte blir några problem i och med detta. Hade mor och Berra på besök under påskhelgen, var trevligt att se dom. Dom bodde på hotel i centrum så jag drog dit 11 på fredagen för nån whiskey och lite prat. Senare på kvällen var vi på Harrys och jag smet in bakvägen genom hotellet och undkom det brutala inträdet på 150:- Var väldans med folk... Poodles (eller var krylltottarna heter) spelade och jag orkade lyssna i 15 sek innan jag återgick till min öl. Lördagen tog vi det bara lugnt och slappade på hotellet, och söndagen återvände de hemåt igen.. höjdpunkten var nog när Berras klack lossnade och han fick gå i mina skor. :)

BTS releasefest i helgen.. antar jag... har inte pratat med nån av pojkarna på länge. Ska försöka etablera nån form av kontakt under morgondagen. Sen ser man fram emot Göteborg helgen efter. Zielinski och hans bihang kommer upp från Karlshamn med så ska bli kul att träffa honom. Det innebär att man garanterat får skratta lite iaf.. :) Och härom dagen när jag och Stillberg var ute på promenad runt Tisken som vanligt mötte vi ett par joggare som visade sig vara systrarna Kallur! Dom joggade förbi oss flertalet gånger och detta blev givetvis dagens höjdpunkt. Yeah!


"Du vinner styrka, mod och självtillit ur varje erfarenhet
där du verkligen hejdar dig för att se din fruktan i vitögat.
Faran ligger i att vägra möta sin fruktan,
att inte våga gå i närkamp med den..
Du måste se till att gå segrande ur striden varje gång.
Du måste göra just det som du tror du inte kan göra..."
                                                                          ~Eleanor Roosevelt