Lika som bär..

Har kommit på att min kompis Stillberg är skrämmande lik Meg Griffin från Family Guy..


Meg Griffin


Stillberg

Step on my cubes!

Var på ännu en fieldtrip igår.. vi var ute och vevade växlar för hand och manövrerade vägskydd manuelt, dvs fällde bommar vid vägar. Det var väl, ja.. lagom spännande men skönt att vara ute i det fina vädret som det nu varit i tre dagar. Fantastiskt. Idag har det vart ganska lugnt, lite repetition och sen hade vi en snubbe som var och pratade om krishantering. Jag tänkte skickat honom direkt till Malmö FF men hann inte fråga.. Det handlade alltså om baksidan med det jobb jag gett mig in i, dvs påkörningar. Bara hoppas det dröjer så länge som möjligt innan det händer mig. Slipper gärna helt. En av alla gamla bagare i klassen bjöd på tårta idag med, det var som ett samlag i munnen.. sjukt god!

"tårta.. på en torsdag..." ~Johan Glans

Jag kommer göra mina första veckor av slutpraktiken på SJ i Linköping verkar det som.. kan nog bli lärorikt hoppas jag. Chansen att få prova på lite olika fordon finns ju där med... tänk bara att få glida in på slutstation i en X2'a... 1,5 timme försenad... vad kan vara vackrare?! ;)


I'm sinking cause you're thinking for me..

68/69 på provet... jäklar! Nära iaf... Står och väger om jag vill göra början av min praktik i Stockholm eller Linköping, det är väl iofs inte helt upp till mig bara men ändå. Hmm.. knepigt detta, båda ställerna har sina fördelar.

Jag måste sova..

-3-

The final countdown..

Sista veckan i Mjölby nu då.. inte riktigt sant iofs, kommer väl behöva åka hit några dagar till.. bla för att så småningom hämta mina möbler och dyligt. Dagarna i Stockholm var helt okej. Konserten med Coldplay var även den helt okej, nog första gången jag gått på en sån där lite större spelning utan att haft några direkta förväntningar. Vissa låtar var väldigt bra och vissa lite sämre.. lite rörigt framträdande med bitvis.. nåväl, allt som allt var det bra. Krasslige Ia åkte hem dagen efter medans jag stannade kvar tills igår kväll. Maria och jag var på bio i lördags och jag lurade med henne att se "Mirrors".. kanske man kunde vart utan, mycket demoner och ondska.. och jag som redan innan filmen hade en spänd relation med just speglar. Nu har jag ett par tveksamma bioval bakom mig så snart förlorar jag nog möjligheten att få välja film framöver..

Vart lite småkrasslig några dagar.. känns som det är nåt på gång i kroppen men det händer lixom inget.... kanske klimakteriet?


-4-

Mitt liv är lika mycket made in China som ditt..

Då var det sista (förutom slutprovet) provet avklarat.. gick som väntat bra.. siktade dock på full pott vilket det med säkerhet inte blev.. men bra ändå hoppas jag. Vi får väl se vad fröken Håkan rättar fram. Nu ska jag bara packa klart väskan sen blir det tåget mot Stockholm över helgen. Ska kika på Coldplay ikväll.. blir nog nice. Träffa kusin Ia som jag hoppas piggnat till och frugan.. + inte minst Ljungberg som jag inte sett på ett tag nu... mitt kära djur.

Spelningen den 4'e oktober kommer ske på Raw i Eskilstuna. Ni som är i närheten kan ju komma och studsa med oss!
Frid kamrater!

Where do the boys go?

Lekt med lok idag med.. oh yes! Maria har vart här några dagar med men åkte hem igår. Alltid lika mysigt att ha henne nära.. fin flicka. Samtidigt som Maria åkte hem blev jag dessutom ensamstående.. min kära sambo sen 8 år tillbaka, Ljungberg, har nu flyttat ifrån mig och är numera en Stockholmskatt. Jag kommer dock att flytta efter så småningom så så himla farligt är det inte... en smula ensamt på natten bara då man är van vid att det kommer upp en spinnande päls och lägger sig nära. I och med detta var det avslöjat att jag ska flytta till Stockholm.. jag som skulle till Götet.. men men, det blir sällan som man tänkt sig, dock brukar det bli bra ändå till slut.

Ny spelning på gång i oktober.. i Eskilstuna..Marias bh råkade hamna i taket..


Ljungberg chillar i diskhon..


Ljungberg chillar på micron.. saltet funkar tydligen som kudde..

Waiting for the bells to chime..

Göteborgstrippen var kort men trevlig.. vi hade vårt möte med Sebastian och kom fram till att vi ska tuta ihop en singel och testa av samarbetet. Kul, men lite läskigt med, nu blir det lixom på riktigt och då vill man ju att det ska bli så bra som möjligt. Vi skulle iofs kunna låta Paul i Universal Poplab få sätta tänderna i låten men på nåt sätt ändå roligare att pilla ihop det mesta själva.. dock får han mer än gärna mixa och småpilla med det. Upptäckte en ny sport (?) i helgen med.. Frisbeegolf, hört talas om det länge men inte haft chansen att prova på förrän nu. Trevligt var det iaf och efter en ganska svag inledningsrunda ryckte jag upp mig rejält till omgång två.

Idag har vi haft en fieldtrip till Hallsberg och studerat godsvagnar. En del med skador och en del utan.. ganska segt och inte mycket nytt man lärde sig.. + Hallsberg är inte världens roligaste plats heller direkt. Bättre i morrn då det blir mer lokutbildning, betydligt mer givande. Nåväl, nu ska jag slänga min trötta kropp i sängen en stund.. skeda lite med Ljungberg.

Frid kamrater!


"hålet" i frisbeegolf.. förr eller senare hittar man dit..


Löser spännande uppgifter under dagens fieldtrip..


För er som undrar vad Spindelmannen gör då han inte räddar världen..