You intrude my veins like a virus..

Nu har jag bott i Mjölby i ca 3 månader.. time flies.. Dagarna efter inflyttningen köpte jag ett doftblock till toan, ett sånt där som färgar vattnet blått när man spolat. Detta magiska (jag förutsätter att det ligger magi bakom) block håller fortfarande trots att jag måste spolat en miljard gånger sedan jag flyttade in.. smått fantastiskt! I morgon är sista dagen på en ganska tuff vecka.. mycket plugg nu. Jag har på dessa tre månader nästan antecknat upp en hel bläckpenna. Det har jag inte vart i närheten av under varken högstadium, gymnasium eller högskola innan. Fan vad vi skriver rent ut sagt..

Spelade badminton idag med några från klassen.. man är som ett kylskåp.. var nära sträcka baksidan av låret redan efter 10 min.. gubbvarning på det men det blir väl så när man inte rör sig så ofta. Skönt att röra sig dock.. synd att det ska vara så svårt att komma ur startblocken bara. Skissas på två nya spelningar med.. men jag ligger lågt med dessa tills vi vet säkert om de blir av. Vad har mer hänt i veckan.. hm.. får se nu... jo, sålt mitt PS2 till häleripris. Bokat en tågbiljett till helt åt helsicke fel dag (utan möjlighet till ombokning..) drygt värre.. som om jag har råd att slösa med pengar för stunden.. knappast. Nåväl, nu blir det duschen.. sen ska jag spoona upp Ljungberg mot väggen och försöka sova lite.

Frid kamrater.

Give me something I can't destroy..

Då var veckan i Göteborg över. Om vi nu då tar det från början så var det spelning på Sticky Fingers förra lördagen. Då jag dagarna innan legat däckad av influensa och vi till och med var nära ställa in ett tag hann vi inte öva nånting denna gång. Det var oxå nästan fyra månader sen sist så man kände sig lite ringrostig. Var väl knappast nåt av det bästa vi presterat men det var kul ändå. LIA'n spenderades i Sävenäs och där var arbetstempot ganska lindrigt. Dag 1 åkte jag mest med på ett radiolok och flyttade runt vagnar. Snubben som körde hette naturligtvis Glenn (vad annars i Göteborg..?) Hände inte mycket mer den dagen.. övriga dagar gick jag med en trevlig dam och fick nu bli mer delaktig i arbetet. Kul att få lite verklighet att koppla all teorin till. Fick dessutom användning för handsignalerna vi tragglat och föraren förstod till och med vad jag menade (trots att han var från Skövde). Så bromsprovare skulle man kunna bli nu iaf.. det är i princip det enda jag sysslat med i veckan. Annars har jag/vi mest degat.. nice... till en viss gräns. Hann med en fika med Louise med.. trevligt.

Man kanske borde gå ut i solen en stund...C'mon, c'mon, c'mon, c'mon...

Deltog idag åter igen i skolundervisningen efter en veckas frånvaro pga spetälska (typ). Är ganska rethostig fortfarande vilket oroar en del inför lördagens spelning. Ska ju bli grymt nice att få beträda samma scen som många storheter gjort genom åren och då vill man ju kunna prestera sitt bästa. Får väl göra så gott jag kan helt enkelt. Kommer åka mot Göteborg i morgon eftermiddag och blir sedan kvar där en vecka då nästa vecka ska spenderas i just Göteborg för bangårdspraktik. Var ganska mycket nattpass men ska ändå bli kul att komma ut i verkligheten lite efter en del pluggande. Hade prov i broms idag dessutom, gick nog sådär (får veta i morrn). Märktes att jag missat en del pga att jag vart hemma sjuk. Hoppas att jag klarade G-gränsen iaf så man slipper göra om det senare.

Nu, packa lite till.. + lite te..

Shakespeare..

En replik Shakespeare utelämnade..

Julia: -Romeo, känner du till nånting som kallas "slidsvamp"?

Retardation..

Blä.. så har man blivit sjuk. Jäkligt onödigt.. men var väl väntat då man haft sjuklingar omkring sig i två månader nu. Får hoppas det går över snabbt. Har ju spelning om en vecka så då vill man helst vara fri från luftrörsskit och feber. Man missar så mycket i skolan när man är hemma med, tänkte pluggat lite nu men istället för att läsa om friktionskoefficienta adhesionsförhållanden satt jag och funderade på om det är nån skillnad mellan bruna och vita ägg. Jag antar att skillnaden där är precis som hos oss människor.. de bruna äggen är bättre på hip hop än de vita.

She said..

Hon sa att jag verkade vara en såndär trevlig kille.. fan, jag måste ha lurat henne på nåt sätt...