I thought this heartache was over..

Nybadad, så man doftar som en nyponros..sitter nu naken och lufttorkar. Och jag vet att det var mer info än ni behövde men Ha! Där kan ni sitta nu med den bilden på näthinnan. Satt och funderade lite på hur Kellogg’s tuppens kam kan sväva i luften strax ovanför honom.. klart märkligt. Nån borde ta på sig att fixa till den där grafiska fadäsen. Nu har projektet dragit igång på riktigt med så det är bara till att sätta igång och vara produktiv, tycker iofs att jag kommit igång rätt bra rent allmänt. Händer betydligt mer nu än för .. ja ett halvår sen + alla år innan dess. Bortsett från den underbara Amiga-eran då man kunde göra 4-5 låtar per dag.


Var ute i fredags på nya Kårhuset. Tog det dock betydligt lugnare än helgen innan... kunde iofs inte gärna kört värre då det troligen inneburit koma. Tanken var att vi skulle befinna oss hos Karin innan utgång och då hon bor på andra sidan Falun var en bussresa för mig att föredra. Efter 20 minuters väntan hade bussfan ännu inte kommit och jag höll på att avlida av köld så jag började helt enkelt gå mot Karins. Det var en ansträngning i jämförelse med Vasaloppet.. Trodde aldrig jag skulle komma fram.. Jag hittade iaf till slut dit och hann sitta ner några minuter innan vi skulle gå igen. Behållningen var Karins städrobot som irrade omkring i rummet och vid upprepade tillfällen krockade med mina hälar då den gled runt under soffan. Plus lite kul att Erik drack alkoholfri öl.. lite som bananfri banan.. eller.. ja... ni fattar.


Amnesia..

Skit.. jag glömde köpa oboy..

Don't lose your way..

Uuh.. karatefylla i lördags.. eller "ballongfylla" som det kallas här uppe efter en fest under termin 1 då jag fick en uns för mycket krogvatten i mig. Nu är det termin 4 och man har tydligen inte lärt sig nånting.. men men.. Lyckades falla handlöst över Tobbes soffa på förfesten med.. snubblade helt enkelt, lite skämmigt men man får bjuda på det.. såg förmodligen roligt ut för det kändes så i fallet. :D  Nåväl, för övrigt har det mest vart strul med att få ordning på projektet.. jag och Karin har kämpat med en hopplös ide vi inte ens viljat göra och idag efter pitchningen gjorde vi det enda rätta.. slängde skiten! Detta innebar dock att man plörtsligt stod helt utan projekt.. åtminstone till för några timmar sen då en snubbe ur bildklassen ringde och behövde musik till en reklamfilm och eventuellt två kortfilmer.. och vips hade man en projektide igen, dessutom en mycket roligare. Nu ska man "bara" få till nån bra musik med som kan passa in.. ska upp och träffa de som ska göra filmen i morgon så får se vad dom vill ha för nåt stuk på det hela.

Besökte terapeuten idag med efter ett uppehåll på tre veckor.. sas inte så mycket.. händer inte så mycket men det är mest mitt fel.. måste ta tag i det lite mer.. lite bättre.. fick idag låna hem den berömda "svarta boken".. ska se om det finns nån bra läsning i den.

Och jag ska inte skriva nåt om Brittans hår.. skitans nu gjorde jag det ändå.. Iaf, Flickor, behåll ert hår! Åtminstone det på huvudet.. ;-P ..tösen ser ju inte klok ut!  Måste även lägga ett litet gnäll på att det är sjukt kallt här för tillfället.. Ge mig sommar och tunna kläder.. en söt flicka och en kall öl med kondens på glaset. Sen lite synthpop på hög volle och lyckan är gjord! Someday, somehow.. maybe.


I've got the brain, you've got the looks, lets make lots of money!One out of three hearts has to be broken..

Alla basister ser likadana ut, bar överkropp, rakad skalle och pipskägg. Jag vet, jag har försummat min blogg.. ber om rågsikt till alla fans men jag har saknat både inspiration och tid. Ska nu iaf försöka krysta ut några rader. Upplever en rejäl skoltrötthet.. detta i kombination med mycket skoljobb blir en slitsam situation. Får hoppas man kan ta sig igenom skiten med ett G iaf. Hade kusinerna på besök förra helgen vilket var trevligt. Lirades en del Nintendo Wii och jag ägde i bowling tills Ia hittade en magisk skruv och knäckte mitt rekord. Hade tom träningsvärk dagen efter vilket påminde mig om att jag borde börja träna lite igen.. för nu är jag nog frisk iaf.. vågar knappt säga det för då åker jag väl på Creutzfeldt-Jakobs sjukdom eller nåt.. jag försöker inbilla mig att jag inte hinner men det är mest ett svepskäl.. en timme per dygn hade man ju hunnit om man inte vart så seg att komma igång. Vi var även på hockey på fredagskvällen, Leksand - AIK.. slutade 4-3 och alla var glada. På lördagen  skulle vi ge oss på att spela in lite igen, nåt vi inte gör allt för ofta..  gick väl okej, får se vad man kan göra med det. 

Har fått/köpt en massa ny bra musik med.. så mycket på en gång att jag knappt vet vad jag ska lyssna på först.. vill höra allt samtidigt typ.. har levt med iPoden i öronen de senaste dagarna.. + har programmerat lite med, nån klubbarrangör i Göteborg har, enligt hans utlägg i mailen, blivit vårt största fan så det kanske blir nån spelning till våren på Storan i Göteborg. Hade vart skitskoj men samtidigt brutalt närvöst.. men det är ju det här vi vill så man får försöka komma över det. Hade vart en klar fördel om vi hade spelat lite oftare än vart 2-3'e år.. nu känns varje gång som den första..

Behöver ett jobb med.. ingen vill ha mig.. har ringt lite och skickat in ansökningar men får inte ens ett svar.. så jäkla drygt.. tips är välkomna.. alla tips.. fort!

Ljungberg sitter och luktar på en kaktus och sticker sig på nosen.. sött.

bzz..

Winning a battle, losing the war..

Ännu en helg borta och jag har vart lika produktiv som vanligt. Besökte iaf en distriktsköterska i torsdags. Fick som brukligt sitta ned och vänta en stund innan det blev min tur. Det var jag och fyra 70+ i väntrummet. Jag blev inkallad som nummer två och den trevliga sköterskan började med att ta tempen på mig, eller hon gav mig termometern så jag själv kunde placera den dit den skulle.. vilket var munnen tack och lov. Dock lyckades jag få detta förhållandevis enkla moment fel utfört då jag avlägsnade den skyddsplast som var runt termometern. Jag uppfattade detta som nåt slags omslagspapper och tog helt enkelt bort det. Detta roade sköterskan och vi skrattade en stund åt min fadäs. Hade 0,9 graders feber btw. Sen var det dax för en av mina favoriter.. halsprov. Jag som klöks av att få tandborsten lite för långt in hade ingen jättelust med att få en lång tops nerkörd i strupen. Jag stretade emot reflexmässigt och gav ifrån mig några läckra klökljud innan sköterskan tyckte att både jag och topsen fått nog. Halsprovet visade dock inga spår av streptokocker utan jag går troligen och bär på nåt virus och sådana finns ju inget annat bot mot än vila och väntan. Hoppas dock det ger sig snart...

Då min helg var lugn, vilket jag hade planerat, såg jag helt frivilligt på melodifestivalen på lördagskvällen. Det skulle jag inte gjort. A new low! Den tävlingen är helt körd.. måtte lite nytt folk ta över nästa år och rädda skiten innan det är försent.

Frid.
Winning a battle, losing the war..

An on going masquerade..

En ganska tung vecka såhär långt. Började illa i måndags. Väcktes av telefonen som gav dåliga och obehagliga nyheter. En nära vän hade blivit halvt ihjälslagen i Göteborg i helgen och jag for väldigt illa av detta besked. Oprovocerat påhoppad och hela ansiktet sönderslaget.. va fan är det för fel på människor!? Han ska opereras i morgon och jag hoppas verkligen dom kan återställa honom + att han slipper bli förlamad i ansiktet. Blir så ledsen när jag tänker på det så jag kan börja lipa.. Fick iaf prata lite med honom några minuter härom dagen vilket kändes bra, även om han hördes lite dåligt. Är fortfarande sjuk med och det börjar verkligen ta på krafterna nu.. känner mig riktigt svag på alla plan och all ork och lust för allt är helt borta. Ska iaf ringa och boka en tid senare idag så dom får ta lite prover på mig och kolla vad det är som är fel. Vill ju helst bli frisk till nästa helg när kusinerna kommer på besök. Börjar bli ordentligt stressad över nuvarande kurs med, har inga uppslag på ideer alls och ens ide (som inte finns..) ska presenteras nästa vecka.. Jag orkar inte. Känner mig svag. Besökte terapeuten i tisdags med. Har gått in i fas två och jag har fått "läxa" att utsätta mig för mina problem. Får erkänna att jag slarvar lite, vågar inte riktigt.. tar små steg.. närmar mig sakta. Det ska gå. Men just nu är jag svag.. vill bli frisk och samla lite nya krafter igen. Sen ska alla jävla tankefällor bytas ut. Andra tankar har börjat dyka upp igen oxå.. tankar jag hade lyckats få bort, eller iaf format om till nåt jag hade kontroll över. Tror tankarna gör ett nytt försök nu när dom känner att jag inte är helt i balans, ett nytt försök att röra till saker. Dom kommer inte lyckas, blir jag bara frisk och får tillbaka lite kraft kan jag hålla dom på behörigt avstånd. Försvinna helt kommer dom troligen aldrig, det har jag förstått. Och det vill jag nog inte heller.. An on going masquerade..

Kom inte iväg till skolan idag heller, fick en rejäl yrselattack och hade inget annat val än att kasta mig i sängen och andas lugnt. Allt blev helt suddigt och jag blev helt kallsvettig och mådde otroligt illa. Jäkligt otäckt. Har kännt så nån gång innan med men då trodde jag det berodde på en tablett..

Mor fyller 50år snart. Jag kommer inte vara hos henne då. Känns lite tråkigt men det finns ingen tid att åka ner igen, inte nu mitt uppe i allt. Plus det kostar iaf en tusing att utföra en sån tripp så jag kan inte.. hoppas hon förstår. Hon brukar förstå. Hade jag kunnat sova hade jag lagt mig nu men det tar i snitt 5-6 timmar från att jag lägger mig tills jag somnar så kanske lika bra att pressa lite till.

Håll höjd kamrater! // W