New directions..

Dagen har spenderats med fordonsutbildning på lok littera Rc6. Typ en miljard kablar och rör kors och tvärs som satts ihop till ett lok av ett gäng ettriga verkstadsarbetare en gång i tiden. En del att hålla reda på alltså.. intressant var det trots detta och förhoppningsvis kommer man ihåg lite tills nästa vecka då detta fordon ska bestigas på nytt. I helgen blir det Göteborg nån dag, hälsa på kusinen en snabbis. För övrigt händer inte speciellt mycket, försöker träna lite igen.. dock fick jag grym träningsvärk efter första dagen så har knappt kunnat röra mig nu ett par dar.. stackars kropp, den fick väl en chock efter OS och besöket på Cloettafabriken.

"take the poison out of a cobra and all that's left is....... a belt.."


Mycket grejer..


Mer grejer..


Skåp S7..


Ja, det finns räls gömd nånstans i gräset..

I wonder..

Jesus dog ju på jullovet och återuppstod på påsklovet, men vad gjorde han på sportlovet? Hängde i Åre..?

Let's never talk of the light..

48/50 på provet.. det enda jag missade var en uppgift jag struntade i.. jag är nog bättre än jag vet trots allt. För övrigt sitter jag och har lite ångest över att på två dagar smällt i mig ett halvt kilo lysmelk.. jäkla Cloettafabrik! Räknar med en sockerchock vilken minut som helst nu.. Annars inte mycket nytt, Ljungberg fäller hår.. jag får dem i munnen.. regnet faller.. jag får det på mig...


En av alla dödssynder jag praktiserar - Frosseri


Pokerkväll hos Pelle ikväll.. och jag gick tillslut hem med samma summa jag kom dit med.. får duga.

Frid kamrater!

Ignore the scars within..

Har en ledig måndag och följde med Pelle, hans dam och Nettan till Cloetta i Ljungsbro. Farligt att släppa in en "nykter chokladalkoholist" som mig bland all den där chokladen med till synes billigare priser. Jag behöll dock hyffsad kontroll och köpte bara lite lagom med snask med hem. Mest lazy days annars, blir mycket OS-tittande.. nu är det dock snart över och man kan bli normal igen.. fast om jag tänker efter så är det inte så stor skillnad egentligen.. man är rätt bra slö annars med. Maria har vart här några dagar vilket inneburit att jag blivit bortskämd till bristningsgränsen. <3

Ännu ett prov skrevs i fredags och domen kommer i morgon. Borde klarat det så är inte så orolig. Endast ett prov kvar nu (bortsett från slutprovet) sen är det no more skolbänk för mig på ett bra tag hoppas jag. Ska till Göteborg den 30 aug med. Jag och Ia ska träffa en kille för att prata om ett eventuellt singelsläpp till hösten/vintern.. So brace yourself popheads, snart är vi i en butik nära dig.

Frid kamrater!


"The things we fear the most has already happened to us.."

It's always about denial..

Sist jag yttrade mig i detta forum var jag döless på värmen.. nu har det brutalregnat i snart två veckor och jag är minst lika less på det... Inte ens i landet lagom kan det vara lagom. Pank är man med så allt man kan göra är att sitta inomhus och stirra vilket i sin tur leder till en fruktansvärd tristess och dåligt humör. OS har iaf dragit igång och även om det inte är det roligaste så kan man döda lite tid där.. men man blir ju trött i huvudet efter några timmars simning eller den fantastiskt intressanta boxningen.. suck.. ja, jag är lite bitter. Försöker bita i det sista i skolan med fast det är sjukt tråkigt nu.. Elteknik, jag föddes utan den kromosomen verkar det som för jag kan inte förmå mig att tycka det är ens lite intressant. Nåväl, snart är det iaf över..

Tänkte publicerat en bild på Stillberg som hon skickade via mms igår.. men då hon så gärna vill ha en pojke så vore det förödande för henne så jag låter bli..