One of a kind..

Vem skulle någonsin kunna ta min plats? Han finns ju bara inte!

Dance if you've got an electrohead!

Har massor att göra.. så mycket så jag inte vet vart jag ska börja. Det slutar dock alltid med att jag inte gör nåt istället och blir ännu mer stressad.. så med tanke på blodtrycket tänker jag inte ens nämna skolan i detta inlägg.. skit, nu gjorde jag det iaf. Lite kul saker har dock hänt oxå. Efter några spelningar i sommar trodde jag det skulle bli en rätt lugn höst, men det bara small till i förgår och vips hade vi tre nya spelningar bokade. Den ena är dock ännu lite hemlig så får väl avvakta med att skriva den, arrangörens order. Den första kommer äga rum i Norrköping den 29 september, vi ska supporta Slagsmålsklubben.. bara en sån grej. Dom räknar med 1200 pers så det lär bli det största hittills för oss. Coolt och lite läskigt.. men mest coolt. Den andra är på Kåren här i Falun och nånting säger mig att det blir några färre i publiken där. Var på intervju idag oxå på Manpower.. jag hade tydligen sökt nåt via en av deras annonser.. inget jag kom ihåg men igår ringde dom och sa att jag borde komma dit på intervju. Tänkte struntat i det men gick dit ändå. Hamnade jämte en närvös asiat i väntrummet som direkt frågade den mötande intervjuaren om han kunde få ett jobb nu när han hade gått dit och allt. Nåväl, eftersom jag inte hade några som helst förväntningar eller mål med intervjun alls kändes det ganska lugnt och avspänt. Lyckades till och med få till ett klockrent skämt så killen fullständingt bröt. :) Nöjd med den..

Nu blir det chokladpudding.. Egoinas fel...

My best friend is a robot..

Är ganska trötter, jobbat hela dagen.. typ. Dock vart rätt lugnt. Har samma pass i morgon men då lär det vara mer folk på tågen. Då min stora idol och ledstjärna här i livet, Egoina, listade en massa saker hon störde sig på på Burger King tänkte jag här också göra en liten lista. Kanske inte riktigt lika hatisk och inte fullt så lång.

Saker man kan störa sig på på tåget då man jobbar där.

1. Folk som inte kan fälla ner brickan. Hur svårt kan det va!? Lyft och dra ner, det finns till och med en beskrivning på stolsryggen rakt framför näsan.

2. Folk som demonstrativt visar att dom inte ska ha nåt och klagar högt på hur dyrt allt är.. och sen 30 sekunder senare ändrar sig och ska handla iaf så jag får gå tillbaka.

3. Folk som tycker det är skandal att vi inte har ett stort urval av vegetariska smörgåsar med oss.

4. Folk som frågar mig om bussanslutningar långt åt helvete iväg och fram i tiden. Jag sköter serveringen, vill du veta vad en Toblerone kostar så frågar du mig.

5. Folk som blockerar gångarna med barnvagnar och bagage, trots att man bett om att dessa ska vara fria från just bagage pga framkomligheten.

6. Folk med störiga och omotiverat höga sms-signaler. Självklart är det alltid dessa som får 10 sms i minuten oxå.

7. Folk som inte stänger toadörren. Det luktar ju inte rosor därifrån..


Listan kan säkert göras längre, men jag är ju innerst inne en glad person (inbillar jag mig..) så jag stannar där. Jag var förresten och bowlade i går för första gången på drygt två år. Och jag kan meddela att jag ägde på ett sätt ingen ägt förut. Yours truly bowlade 211.. ja, ni hörde rätt... 211 på en serie. Sjukt bra om jag får säga det själv, och det får jag.

Frid kamrater!

The way it is..

När man var fjorton drömde man om att bli förförd av en nittonåring..
Ja, det är samma gamla dröm.

I have a speaker in my chest..

När jag var liten bodde det en man på andra sidan skogen. Han förstod inte varför Gud, som är så klok hade skapat knark, disco och läsk när man kan sitta på sin sten och titta på tv..

Känns att man inte är 18 längre.. efter endast två timmars sömn och sen 9 timmars jobb däckade jag vid 21:00-tiden igår och vaknade vid 09:00 i morse.. 12 timmar alltså.. shit.. var typ trött eller nåt. Ikväll blir det väl lite fest light. Dräper väl några öl och slötittar på fotbollen, sen kanske det blir en tripp ut i Falunatten, vem vet. Trött på alla PM professor Gunnar tvingar oss att skriva, jag hinner ju inte med.. hade jag bara haft klart med vad jag ska skriva uppsats om osv så.. men men, vad göra.. nä, nu ska jag värma upp med en 3,5a och lite musik. Frid!


Annons: Är du under 25 och arbetslös, saknar du behörighet till din utbildning, eller är du bara allmänt hängig och deppig. Då kan du från och med den 1 oktober sätta dig i karantän. Du väljer mellan 2, 6 och 12 månaders karantän. För mer information uppsök din lokala arbetsförmedling och fråga efter blanketten "Åt helvete med hela skiten".

If you don't care why do you bother come around?

Ge mig en chock, slå mig med häpnad nu..

..men allt är som vanligt.. mest. Lite sliten idag pga att jag gjorde mitt bästa för att delta på gårdagens inspark. Det var väl en allt som allt trevlig kväll, kanske lite mycket dricka men det var jag nästan förberedd på att det skulle bli. Blev oxå åter igen imponerad av hur Ghandi (den äldre man vi envisas med att köpa nattmat hos efter krogen) kan jobba i ett tempo som får ultrarapid att framstå som blixtsnabbt. Lik förbannat står man kvar i kön, man ska ju bara ha den där omotiverat dyra hamburgaren med stela strips.

Jag har köpt en ny dammsugare.. en Waves 1800 Watt, silvergrå metallic.. välkommen till ett hem fyllt till bredden med katthår och brustna drömmar.