5,5... = almost 6.

Jag och Maria har vart tillsammans i ca ett år... ikväll var första gången hon inte var sugen på sex... 2009 kan bli ett mörkt år.

Taking the dirt from the clean..

Sitter och väntar in nattåget som förhoppningsvis ska ta mig ner till Karlshamn, helst utan större problem. Var dock en urspårning i Kimstad igår så är lite stökigt i tågtrafiken mellan Norrköping/Linköping. Jag kommer ju passera där men hoppas på att eftersom det är ett nattåg jag åker med så borde det inte vara lika trångt på banan. Nåväl, ska alltså ner och celebrera julen med familj och släkt, ska bli mysigt. Är sugen på lite julmat, fast på fredag vill jag väl inte ens titta åt en grisrumpa... inte ens om den skulle sitta på en tonårsgris.

I morrn kommer lönen med, kändes konstigt att se "lön" i listan på kontoutdraget... brukar bara vara en massa minustecken där. Får visseligen inte så bra lön den här första men 20 friska lakan är iaf bättre än vad csn erbjudit nu i flera år..

Julefrid kamrater!

"Pengar rullar in som det ska, det går bra nu..."
~Petting (eller var det Petter..?)

Come on baby, do the locomotion..

Haft frivecka vilket inneburit aktivt slöande... har även fixat lite i hemmet och pillat med några låtar. Borde jobbat denna vecka men har inte hört ett pip från företaget så vad göra mer än att vara hemma och slappa och invänta besked. Så länge lönen kommer nästa vecka så är jag nöjd. Inte illa att få månadslön och jobba en vecka... nog inget man kan räkna med framöver dock. Åker nattåget ner till Karlshamn på måndag, är alltså nere tidigt tisdag morgon. Ska bli trevligt att se familjen och lite annat löst folk igen.

Ett litet ljus i det osannolikt bistra vädret var att soffan dök upp idag lite tidigare än väntat så nu är snart hemmet helt färdigt. Känns bra. Ljungberg har redan valt ut sin dyna.

Frid kamrater!

All work, no fun... but it's still fun..

Jaha, vad har jag gjort sen sist då... mjo, vart en vända uppom Ånge. Kändes som om resan dit upp aldrig skulle ta slut, men tillslut steg jag ändå ut på en öde och igensnöad plats.. även kallad Ånge då. Stegade bort mot hotellet, som var lätt att hitta, med resväskan som nån slags plog. Precis när dörrarna till hotellet gick upp möttes jag av ett slagsmål på insidan... "jaha, välkommen till norrland Walle" var min första tanke. De lite överförfriskade och testosteronstinna pojkarna lugnade sig dock efter lite medling av personalen och jag gled smidigt igenom folksamlingen. Däckade på rummet och kollade tv hela kvällen. Gjorde dock ett besök på Coop vilket var en upplevelse i sig. Hade hela affären för mig själv. Snacka om kontrast till Stockholm, här är fan folk överallt. Under söndagen kördes det tåg till Husum och tillbaka.. var sjukt vackert med all snö.. ja, jag erkänner. Till och med vinter kan vara fint ibland. Sån där riktig vykortsvinter. Synd vi aldrig får sånna i syd.

Åkte hem igen på måndagen och idag har jag varit i Brista och växlat + kört lite tåg. Tung dag dock med massa förseningar. Steg upp 03:45 men kunde inte börja förrän vid 10:30 typ... snacka om seg väntan. Fick dock en alkisvän på centralen som berättade att han bodde i en sovsäck dit en hankatt som citat: "luktade fan" brukade komma och hälsa på... nåväl. Alla hankatter kan ju inte lukta nyponros som min Ljungen.

Grattis syster yster till körkortet! Bra jobbat!

Veckobilder:


Vinter typ..


Mer vinter typ..


Vinter, och röd lampa typ..


Tunnel på Botniabanan..


Jag, jävligt orange..