Waiting for the bells to chime..

Göteborgstrippen var kort men trevlig.. vi hade vårt möte med Sebastian och kom fram till att vi ska tuta ihop en singel och testa av samarbetet. Kul, men lite läskigt med, nu blir det lixom på riktigt och då vill man ju att det ska bli så bra som möjligt. Vi skulle iofs kunna låta Paul i Universal Poplab få sätta tänderna i låten men på nåt sätt ändå roligare att pilla ihop det mesta själva.. dock får han mer än gärna mixa och småpilla med det. Upptäckte en ny sport (?) i helgen med.. Frisbeegolf, hört talas om det länge men inte haft chansen att prova på förrän nu. Trevligt var det iaf och efter en ganska svag inledningsrunda ryckte jag upp mig rejält till omgång två.

Idag har vi haft en fieldtrip till Hallsberg och studerat godsvagnar. En del med skador och en del utan.. ganska segt och inte mycket nytt man lärde sig.. + Hallsberg är inte världens roligaste plats heller direkt. Bättre i morrn då det blir mer lokutbildning, betydligt mer givande. Nåväl, nu ska jag slänga min trötta kropp i sängen en stund.. skeda lite med Ljungberg.

Frid kamrater!


"hålet" i frisbeegolf.. förr eller senare hittar man dit..


Löser spännande uppgifter under dagens fieldtrip..


För er som undrar vad Spindelmannen gör då han inte räddar världen..

Kommentarer
Postat av: maria

Shit vilka stora bilder du lägger ut... De får ju knappt plats på skärmen när man ska kika.. ;PJag väntar redan på singeln.. hehe :)

Postat av: Dress Like a Princess

Åh, frisbeegolf är kul :)

2008-09-03 @ 08:12:17
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: maria

Haha, Egoina har skrivit ett otroligt kul inlägg, men du kanske läst det redan..http://egoina.blogg.se/2008/september/att-gifta-sig-med-sin-bror.html

2008-09-03 @ 22:07:39
URL: http://amria.blogg.se/
Postat av: maria

Att folk från blekinge var fula...

2008-09-04 @ 07:44:35
URL: http://amria.blogg.se/
Postat av: maria

SUr du låter i dina kommentarer..

2008-09-04 @ 20:57:05
URL: http://amria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback