Thank you and good bye!

Jaha, om jag ska vara konsekvent så borde det här vara sista inlägget då. Har länge sagt att jag skulle hålla bloggen vid liv tills det nya året infann sig, och det har det ju gjort nu.. Julfirandet nere i blekinge var trevligt, ganska lugnt och skönt.. dock en smula utdraget. Det ska firas på många ställen numera. Hann iaf träffa de jag ville + nån bonusträff. Nyåret firades stillsamt i hemmet med en sjuk Maria och två jetleggade katter. Vi lagade lite god mat och drog i oss några bubblor då åttan blev en nia.

För övrigt kan jag meddela att jag köpt biljett till Arvikafestivalen, på tiden att man åker dit nu.. och i år var det svårt att låta bli. Ska bli läckert att bo i ett nerpissat tält med Ia och Zielinski, det ser vi fram emot! Kommer bli sjukt kul! Wohoo!

2008 var det bästa året på bra länge för min del.. och jag har goda förhoppningar om att 2009 kan bli ännu bättre. Allt jag önskar är att få behålla mitt jobb, vara frisk.. och att Malmö FF vinner allsvenskan. Det är väl inte för mycket begärt?

Jag bugar och bockar för uppmärksamheten under dessa år!
Frid kamrater!
// Walle


Alla medel är tillåtna för att komma åt innehållet i en sån här..


Denna kudden fick jag av söstra mi.. stilig eller vad!


Efter en massa fixande med deserten på nyår bestämde sig Maria för att smälla ner tallriken upp och ned rakt i bordet. Jag åt min desert som normalt folk.

Kommentarer
Postat av: maria

Några små tårar rullar ner för min kind Walle. Kommer sakna din blogg. Hade själv planer på att lägga ner inom den närmsta veckan förut, men jag ger bloggen året ut. Jag fick en konstig känsla när jag läste ditt inlägg nu. Mitt 2008 har stått still. Hoppas att 2009 känns bättre i backspegeln. Din kudde matchar min väggklocka.. :)

Postat av: Emma

Men! Sådär kan du ju inte göra... Jag tycker ju om att läsa din blogg... Tycker du ska ta en funderare till på det där. Det är aldrig för sent att ändra sig... :)

kram

2009-01-04 @ 10:55:40
URL: http://emmasjidder.blogg.se/
Postat av: Emma

Det är väl förvisso sant det oxå... Men jag kommer sakna dina inlägg om du bestämmer dig för att sluta på riktigt. Så det så!

2009-01-04 @ 14:00:58
URL: http://emmasjidder.blogg.se/
Postat av: Fanny

Grattis..dagen efter men jag har vart så sjuk så har inte haft någon ork..men tänkte på dig iaf.. hoppas du hade en bra dag.. KRAM

2009-01-23 @ 13:00:45
URL: http://pintet.blogg.se/
Postat av: Fanny

Ja, han är min vännnnn.. hihi Kramar

2009-02-25 @ 20:14:19
URL: http://pintet.blogg.se/
Postat av: Pubes

vilken snygg kudde! var hade hon hittat den?

2009-03-06 @ 02:40:59
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: hilal

nice kudde !!

2010-01-06 @ 18:35:09
URL: http://hilals.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback