Morning from hell..

Den här dagen har inte börjat bra.. för det första kunde jag inte somna inatt, fråga mig inte varför.. klockan var nog över 03:00 innan jag slocknade. Sen drog vaktmästaren igång en lövblås klockan 07:30 precis utanför fönstret, ett helvetes liv på den.. 15 minuter senare drar grannen igång Magnus Ugglas "Vild och skild" på högsta volym och på repeat dessutom.. det är måndag morgon för fan! Inte nog med detta så hade min för dagen tillfälliga handledare inte en aning om att jag skulle köra med honom idag och han lät lite trött över att inte ha blivit informerad. Aja.. nu kan det bara bli bättre, får hoppas man håller sig på banan tills ikväll då man åter igen ska crasha på hotellet i Eskilstuna..

*gäsp*

Kommentarer
Postat av: maria

Det kan ALLTID bli värre Jimmy. Lyssna av ditt mobilsvar och hör av dig eller nåt (tänkte skriva msn, men du har väl inte det på hotellet)!

Postat av: Josefin

Jag önskar att jag fick vakna till Vild och skild varje morgon.

2008-10-07 @ 02:05:07
URL: http://josefinbergstrom.blogspot.com
Postat av: Eva

Låter som en fantastisk start på morgonen :PLåt mig ännu en gång råda dig att flytta till Glumslöv, tyst som i en konservburk, det enda som kan väcka en är tidningsbudet, som kommer vid 3, men det är ingen fara, då är man trött nog att somna om :PDet har visserligen sina nackdelar att inte bli väckt av saker, jag sov till 14.08 idag. Ojdå. Väckarklockan stod trots allt på 11 ^^

2008-10-08 @ 02:11:43
URL: http://lifeofeva.blogg.se/
Postat av: maria

Du är så himla kul Jimmy! Aldrig förstår du väl om det fortsätter i den här farten!

2008-10-09 @ 00:19:08
URL: http://amria.blogg.se/
Postat av: Michelle

naw, Wallie..

2008-10-12 @ 17:11:59
URL: http://pieceofme.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback