Crestfallen..

Då var ytterligare två spelningar genomförda.. dock kanske inte de två bästa/roligaste. Spelningen på Kåren var väl okej även om vi inte riktigt kunde förmå oss att släppa loss helt. Tack till de tappra själar som stod framme vid scenen och dansade med oss dock, ni vet vilka ni är! Spelningen på Caoz i Borlänge var väl mer eller mindre ett skämt, sånt man måste genomlida ibland. Satt 15 trötta ungdomar i publiken som gäspade och lekte med sina mobiler under tiden. Ljudet var piss och man ville typ bara dra ut sladden och åka hem. Men men, det ger erfarenhet det med. Dock totalt fel forum för oss, vi hör hemma på klubbar där folk rör på sig och där man får spela med lite volym. Ja, fii fään..

Nu blir det till att ladda om tills på lördag då vi förhoppningsvis ska äga Rookiefestivalen. Rättelse: Vi kommer äga!

     


Kommentarer
Postat av: maria

Tror att ni tyckte det var värre än det var i Borlänge. Men det hade varit roligare att stå där framför scenen och dansa än att sitta på en stol, jag var för blyg för att bryta trenden. Har du skjorta på dig? ;)

Postat av: Martin (sjömansbloggen)

Egoina har idag tagit bort säkert 10 kommentarer från mig idag. Jag skriver inte som alla andra gör därför ratas jag, hon är en feg person som inte klarar av att ta kritik. Hon har enbart kommentarer kvar som ger henne den bekräftelse hon vill ha. Detta är humor, detta skrattar jag åt. Hon som är så cool, så ball. Varför vågar hon inte ha kvar mina kommentarer mån tro? Jag skickar runt detta till flera personer i mitt namn för at se reaktionen. Kalla mig vad ni vill, jag vill se hur just du ställer dig till sådant här. Varför ska personer som inte vill lägga sig i samma led och gilla allting bort? Varför ska inte dom få också synas? Jag försöker ändra inte din åsikt här. Jag ger kritik åt saker och ting. Egoina är bara ett exempel på vad väldigt många gör i bloggosfären idag, att enbart ha kvar såna som ger en bra kritik. Nu är det kommentarer som ligger inom gränsen av vad som kan uppfattas som rena personangrepp såklart. Vad tycker du om det Egoina och så många andra gör dagligen?
Egoina hittas på http://egoina.blogg.se

2007-10-23 @ 15:46:40
URL: http://cmj.blogg.se
Postat av: maria

Skjorta är fint, enfärgat är finast.

2007-10-23 @ 17:41:48
URL: http://amria.blogg.se
Postat av: Victoria

Lycka till på lördag då :)

2007-10-23 @ 20:55:35
URL: http://virraan.blogg.se
Postat av: Fanny

förstår inte..tycker ni gör grymt bra musik iaf.. =) lycka till nere i huldsfred nu...jag finns med dig, de vet du.. =) *ler* pusss

2007-10-24 @ 11:31:37
URL: http://pintet.blogg.se
Postat av: Tess

Fii fään!

2007-10-25 @ 18:12:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback