Someday, I'll smile like you..

Mitt modem har brunnit upp.. alltså, det slog inte upp lågor från den platta plastlådan från Bredbandsbolaget utan förmodligen nån krets innuti som tröttnade och la ner. Och då undrar ni säkert hur jag lyckas skriva det här, jo.. sitter på skolan klockan 01:45 en lördagkväll... (!!!). Var i Stockholm i onsdags för studiebesök, först på Cutting Room sen på skivbolaget Megahype. Väldigt kul och intressant på båda ställerna. Lite extra kul att träffa Leo och vistas i deras lokaler, man har ju lyssnat till dom ganska länge nu. Ruskigt trevlig snubbe dessutom! Fick tom höra flertalet låtar som ska vara med på kommande album.. kändes hedrande. 

Efter dessa besök blev vädret sämre. Detta medförde att hela Stockholm (och framför allt SJ..) havererade.. Totalt kaos, och vi satt på marmorgolvet i sex timmar på T-centralen bara för att till slut få beskedet "inställt" i ansiktet. Ganska bittert men vad gör man? Gnäller lite och sen letar sovplats. Som tur var hade Erik en känning vi kunde vara hos. Hade iofs kunnat ringt Louise oxå.. bra med back ups..

Ringde skyddat nummer innan men ingen sa nåt.. undrar vem det var. Borde inte svarat.. tänk om det var..? Nej, troligen inte... men iaf... borde inte svarat. 


"How strange it seems, when a heart that once stopped starts to beat.."                        

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback